Atac devastator la adresa Simonei Halep! O rivală din circuit s-a dezlănţuit. A dat de pământ cu românca după suspendare

Atac devastator la adresa Simonei Halep! O rivală din circuit s-a dezlănţuit. A dat de pământ cu românca după ce aceasta a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros a anunțat că va merge la TAS.

Atac devastator la adresa Simonei Halep

Mai multe jucătoare de tenis au atacat-o pe Halep după suspendare. Acum a venit și rândul Daniellei Collins, finalista de la Australian Open 2022. Aceasta nu a avut milă de Simona Halep după ce s-a aflat verdictul în cazul de dopaj. Collins a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la ITIA.

„Știi, cred că este important să avem. Știți, agenția anti-doping și diferitele agenții care vin să ne testeze. Și, știi, apreciez tot ceea ce fac ei în încercarea de a menține sportul nostru curat”, a declarat Collins (locul 43 WTA), citată de Tennis-Infinity.com.

Americanca spune că toți sportivii trebuie să fie atenți la tot ceea ce iau. 

„Știi, cu siguranță am părerile mele despre dopaj. Dar am învățat că nu e întotdeauna bine să spui ceea ce crezi. Și așa că nu îmi voi exprima părerile despre asta, pentru că nu prea simt că are rost”, a mai spus jucătoarea.

Înaintea lui Danielle Collins, alte două jucătoare de peste ocean Serena Williams și Nicole Gibbs, au făcut declarații dure la adresa Simonei Halep.

„E o dezamăgire atât de mare când descoperi că jumătate dintre eroii tăi din tenis au trișat. E atât de frustrant și transformă sportul în ceva urât. Nu e o luptă corectă. Te întrebi câți mai sunt și câți trec neobservați (cred că mulți)”, a scris Nicole Gibbs pe Twitter.

Serena Williams i-a dat like. Înainte aceasta scrisese:

„8 e un număr mai bun!”, referindu-se la faptul că Simona Halep i-a „luat” al optulea titlu la Wimbledon

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed