Atac devastator la adresa lui Patrick Mouratoglou! Antrenorul care i-a distrus cariera Simonei Halep, desfiinţat. Ce i s-a interzis să mai facă

Atac devastator la adresa lui Patrick Mouratoglou! Antrenorul care i-a distrus cariera Simonei Halep, desfiinţat. S-a aflat ce i s-a interzis să mai facă. Totul vine după ce şi-a recunoscut vina în cazul de dopaj.

Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Acum, Patrick Mouratoglou şi-a recunoscut vina la TAS. Ar fi singura şansă ca jucătoarea noastră să scape de suspendare.

Atac devastator la adresa lui Patrick Mouratoglou!

Președintele Federației Române de Tenis s-a dezlănţuit. Vine cu acuzaţii dure la adresa francezului. Spune că nu crede că Simona Halep ar putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Asta chiar dacă i-ar fi anulată suspendarea.

George Cosac a vorbit despre ultimele schimbări ale situației Simonei. Românca a cerut despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari firmei Quantum Nutrition, care i-a livrat la US Open suplimentul contaminat cu Roxadustat. Cosac spune că suma este mică în raport cu prejudiciul de imagine pe care i l-a provocat.

„Academia, să nu zic o singura persoană, are partea ei de vină, dacă nu cea mai mare. Este principalul vinovat, mai bine spus”, a spus Cosac, conform sport.ro. Şeful tenisului românesc nu-l iartă pe Mouratoglou. Spune că nu va trebui lăsat să mai profeseze.

„În funcție de decizia pe care o vor lua cei de la TAS, dacă ei vor considera că, într-adevăr, vina a fost sută la sută a lor, atunci sigur că nu”, spune președintele FRT.

Cosac crede că o potențială retragere definitivă ar fi nedreaptă pentru Simona Halep. „Mi-ar părea extrem de rau, o cunosc de copil. Mi-ar părea rău, după toate performanțele, după toată munca și după tot ce a realizat, să rămână cu această pată”, a completat George Cosac, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed