Bărbatul celebru care a părăsit-o pe Simona Halep! Românca a recunoscut. Problemele uriaşe prin care a fost obligată să treacă

Bărbatul celebru care a părăsit-o pe Simona Halep! Românca a recunoscut. Problemele uriaşe prin care a fost obligată să treacă. Fostul lider mondial WTA s-a decis să vorbească după procesul de la TAS.

Simona Halep nu s-a mai abţinut! A dezvăluit un episod incredibil pe care l-a trăit. Totul s-a întâmplat când a fost părăsită de unul dintre cei mai importanți oameni din cariera ei de jucătoare de tenis.

Bărbatul celebru care a părăsit-o pe Simona Halep!

Simona Halep a povestit că Darren Cahill, singurul bărbat care a părăsit-o vreodată, a luat această decizie din cauza comportamentului urât pe care sportiva l-a avut. Australianul i-a pus o condiție dură Simonei pentru a se întoarce în staff-ul ei!

„S-a întâmplat în anul 2017, atunci când lucram cu Darren Cahill, un antrenor și un om grozav în același timp. Vreau să vorbesc despre acest moment care a fost crucial pentru mine.

M-am comportat foarte urât la un turneu și până atunci nu acceptam că am nevoie de o persoană care să mă ajute să îmi țin în frâu aceste emoții. La acel meci de la Miami am făcut lucruri urâte pe teren. Am fost foarte negativă cu mine însămi. Așa că el m-a părăsit, ca antrenor, și mi-a spus că dacă nu primesc ajutor de la această persoană, nu mă va mai antrena”, a dezvăluit Halep într-un interviu pentru unul dintre sponsorii ei, TopCourt.

Pentru a nu-l pierde pentru totdeauna pe Darren Cahill, românca a procedat așa cum i-a spus australianul. A apelat la ajutorul unui psiholog! „Pentru mine a fost uriaș în acel moment și încă este, chiar dacă nu mai lucrăm împreună! A doua zi am sunat acea persoană și am început să lucrez cu ea. În două luni, a fost un record, am reușit să mă schimb, iar Darren a decis să se întoarcă. Acel șoc de a sta fără Darren, antrenorul în care aveam încredere, m-a ajutat să fac cel mai important pas în carieră”, a mai spus Simona.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed