Atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. Nu are ce căuta la echipa națională. Totul s-a aflat în direct

Atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. Un fost fotbalist a avut un mesaj clar înainte meciurilor din preliminariile Euro 2024.

Chiar dacă îl susține pe selecționer, Valeriu Răchită crede că altcineva ar fi trebuit să ocupe această funcție.

Atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu

România va juca cu Kosovo, pe 16 iunie, și cu Elveția, pe 19 iunie, în preliminariile Euro 2024. Valeriu Răchită, crede însă că naționala avea nevoie de un suflu nou, iar pentru acest lucru altcineva ar fi trebuit să fie selecționer.

„Dacă nici din această grupă nu ne calificăm măcar de pe locul 2, înseamnă că fotbalul românesc este la pământ. Am încredere în Edi Iordănescu, deși eu l-am susținut pe Adi Mutu să fie selecționer.

Mutu a fost un jucător imens. Alta e când intră un jucător imens în vestiarul echipei naționale și jucătorii simt lucrul ăsta, una e când intră altul. Și Edi e foarte bine pregătit și îl susțin”, a spus fostul jucător de la Steaua pentru GSP.ro.

Fostul fundaș a explicat și de ce naționala României nu mai are rezultate.

„Noi, românii, avem un ghinion: vin străini de mâna a treia și-a patra. Nu putem să-i naturalizăm. La noi nu vin jucători străini de valoare, așa că trebuie să jucăm cu ce-avem. Nu mai avem generația lui Hagi și nici măcar generația lui Mutu și Chivu. Defilam prin calificările astea dacă aveam generația lor”, a mai declarat Valeriu Răchită.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. D-le RACHITA postul de selectioner a fost liber. Nu s-a „inghesuit” nimeni. Adica cei care stiau valoarea fotbalului romanesc au stat deoparte. E cinstit ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed