S-a decis soarta favoritului lui Gigi Becali! Ce se întâmplă cu unul dintre tricolori. Edi Iordănescu, direct vizat

S-a decis soarta favoritului lui Gigi Becali! S-a aflat cce se întâmplă cu unul dintre tricolori. Edi Iordănescu, direct vizat. Este vorba despre unul dintre foştii jucători ai celor de la FCSB, Olimpiu Moruţan.

Favoritul lui Gigi Becali trebuie să revină, din sezonul viitor la Galatasaray. În acest sezon a fost împrumutat la Pisa.

S-a decis soarta favoritului lui Gigi Becali!

Totuşi, turcii nu-l vor pe Olimpiu Moruţan, conform milliyet.com. Galatasaray vrea să aducă doi jucători de la Trabzonspor. Este vorba despre Ugurcan Cakir și Abdulkadir Omur. Pentru a face posibilă venirea celor doi fotbaliști turci, gruparea condusă de Okan Buruk este gata să ofere o sumă de bani, dar și doi jucători la schimb.

Conform sursei citate, Galatasaray vrea să îi trimită la Trabzonspor pe Olimpiu Moruțan și pe Mostafa Mohamed. Mai mult, clubul ar fi de acord cu schimbul de fotbaliști, mai ales că echipa din Trabzon s-a interesat recent de cei doi.

În cazul lui Moruțan, s-a spus că ar putea reveni la FCSB, dar nu se va întâmpla acest lucru. Giovanni Becali a ținut să pună capăt speculațiilor. Agentul a dezvăluit că nu se pune problema ca internaționalii români să se întoarcă în România. Salariile acestora sunt cu mult peste ceea ce pot oferi cluburile din Superligă.

”Cine spune că Moruţan se întoarce la FCSB sau că Cicâldău revine la Universitatea Craiova nu are nicio legătură cu adevărul. Cei doi sunt jucătorii lui Galatasaray şi au salarii foarte mari. Cicâldău ia un milion de euro, iar Moruţan 800.000. Nu poate nimeni din România să plătească atât.

Galatasaray nu acceptă să împrumute decât în schimbul unei sume de bani, fie ea şi modică. Deci este imposibil ca Moruţan şi Cicâldău să revină în Superligă”, a declarat Giovanni Becali, conform playsport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed