Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! Anunțul momentului după meciul cu U Cluj. Nimeni nu se aștepta la asta

Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! Anunțul momentului după meciul cu U Cluj. Managerul roș-albaștrilor a avut un preferat în partida contra ardelenilor. Nimeni nu se aștepta la asta.

Mihai Stoica, laude pe bandă rulantă la adresa unui jucător! Ce a putut remarca oficialul în prestația lui Ovidiu Popescu.

Mihai Stoica surprinde pe toată lumea!

FCSB – U Cluj, 0-0, în cadrul rundei #26 din Superliga! Mihai Stoica a remarcat prestația lui Ovidiu Popescu, care a evoluat pe postul de fundaș central, înlocuindu-l pe Joyskim Dawa. Camerunezul a plecat de urgență în Franța pentru a asista la nașterea primului său copil.

„Evoluție excepțională a lui Ovidiu Popescu pe o poziție unde mulți își dădeau coate când l-au văzut. De câte ori a fost fundaș central, e al 7-lea sau al 8-lea meci, a jucat foarte bine. Pe construcție, cel puțin în partea a doua a meciului, când U Cluj se retrăsese, a fost excelent. El și Șut.

Nana Antwi mi s-a părut bun. La prima atingere de balon a driblat doi adversari. Ne-a stat puțin inima, dar i-a ieșit.

Nu l-am pus vârf pe Olaru. Am încercat să jucăm ceva în genul Madridului. Ceilalți doi ar fi trebuit să fie Băluță și Coman. Accidentarea lui Pantea ne-a schimbat datele problemei, dar am zis să rămânem așa, cu Olaru. Trebuia să încercăm să jucăm o dată și cu cei trei la mijloc, Baba, Șut și Lixandru!”, a explicat Mihai Stoica la Orange Sport.

Despre situația lui Tavi Popescu

Alexandru Pantea nu a fost prezent în lotul selectat pentru duelul cu ardelenii, fiind indisponibil din cauza unei accidentări. De altfel, Stoica a vorbit despre ceilalți fotbaliști eligibili pentru regula U21.

„Tavi nu a fost chiar atât de prezent în joc, dar vine după o perioadă în care n-a jucat. O săptămână nu s-a antrenat şi e o chestie logică să fie puţin sub nivelul la care va fi în meciurile următoare, cred eu.

Nu, nu-i place în dreapta, dar uite că a intrat la Craiova, la 1-0, şi a intrat foarte bine. El nu are încredere că poate face diferenţa în orice zonă a terenului evoluează, dar asta e situaţia la momentul ăsta.

Avem Radaslavescu şi Pandele, variante viabile pentru regula U21. Când mă gândesc la ce variante au alţii, chiar cred că noi avem variante bune!”, a transmis Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed