Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa celor de la Rapid. Dan Şucu se va enerva cumplit

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa celor de la Rapid. Dan Şucu se va enerva cumplit când va auzi declarațiile făcute de latifundiarul din Pipera la adresa echipei sale.

FCSB este liderul clasamentului în Superliga, cu 55 de puncte acumulate, iar Rapidul pare că o prinde din urmă. Echipa lui Dan Șucu este la o distanță de 7 puncte, pe locul al doilea, iar CFR Cluj este pe locul 3 cu 45 de puncte.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

După ce Dan Șucu i-a avertizat pe roș-albaștri că echipa lui îi prinde din urmă, Gigi Becali s-a declarat liniștit și i-a transmis omului de afaceri din Giulești să nu uite de meciul din penultima etapă cu CSU Craiova.

„(n.r. despre declarațiile lui Dan Șucu) Păi să vină, dar ei trebuie să vină și pe la Craiova. Ăla (n.r. Mihai Rotaru) are echipă tare. Nu știu ce se întâmplă. Mie de Rotaru îmi era frică, pentru că are echipă valoroasă”, a spus Gigi Becali, la palat, potrivit digisport.ro.

Victor Angelescu, mulșumit de situația echipei

”Va fi meci greu cu Craiova. Vom vedea la momentul respectiv. Suntem la turație maximă. Am arătat foarte bine în ultimele meciuri. Și cu CFR Cluj am jucat un meci bun. Cred că suntem aproape de 75%-80%.”, a declarat Victor Angelescu, pentru sursa menționată mai su.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed