Atac devastator la adresa lui Dan Şucu! Mihai Stoica s-a dezlănţuit în direct. L-a făcut praf pe şeful de la Rapid

Atac devastator la adresa lui Dan Şucu! Mihai Stoica s-a dezlănţuit în direct. L-a făcut praf pe şeful de la Rapid. Oficialul celor de la FCSB nu s-a mai abţinut. Spune că echipa din Giuleşti a fost ferită de arbitraje ostile în permanenţă.

Mihai Stoica dă de pământ cu Dan Şucu. Spune că nici el nu ar comenta dacă FCSB ar avea parte de arbitrajele Rapidului.

Atac devastator la adresa lui Dan Şucu!

Mihai Stoica spune că nu ar comenta dacă ar avea parte de arbitrajele echipei lui Dan Șucu.„Ne vorbește Șucu de la înălțimea unei tribune imaginare. Spre deosebire de aristocrații de la Rapid, care nu se coboară… păi, mersi, cu astfel de arbitraje nici eu n-aș comenta. Nu mai spun de sezonul trecut. Cu acele faulturi dure împotriva noastră nesancționate. Pot să merg mult mai departe. Normal că n-aș vorbi.

Noi am avut un meci de pomină, s-a scris peste tot. Colțescu e suspendat, Kovacs e suspendat, dar merge în Arabia Saudită. Și eu aș vrea să fiu suspendat de FRF și să fiu trimis 2 săptămâni în Seychelles”, a tunnat Stoica, în direct la Orange Sport.

„Dar dacă un jucător de la FCSB e suspendat în campionat, poate să joace în cupele europene?”, a intervenit Andrei Vochin.

„Ok, dar nu are legătură. Florin Andrei greșește incredibil, dezavantajează Sibiul, iar după e delegat tot la meciul Sibiului. Dă gol Compagno, Florin Andrei ia decizia din camera VAR că e henț acolo, deși nu se vede.

De ce tot Florin Andrei e delegat la următorul meci al nostru cu Sepsi, tot din camera VAR? De ce un arbitru din camera VAR poate lua o decizie fără a vedea clar faza”, a replicat Mihai Stoica.

„FCSB are de suferit din cauza arbitrajului. A fost viciere clară la Arad. Vassaras a făcut o chestie foarte gravă, cu filmarea fără proveniență, pe care a prezentat-o. A încercat o diversiune, cu o filmare pe care cei de la VAR nu au văzut-o.

Cei care susțin că n-a fost penalty la Cvek la Compagno nu știu regulamentul. Ori au interes, ori vor să pună presiune. Ăla a fost un meci arbitrat perfect de Bîrsan.

Că unii spun, nu mă interesează, eu am dovezi. Să ne uităm și să interpretăm fazele. Vassaras a spus că nu e penalty la Onea, dar l-a suspendat pe Feșnic. Nu trebuie să susțină cineva că e penalty dacă nu e penalty.

Eu niciodată nu spun minciuni! E o minciună pentru unii care neagă evidența. Oameni buni, noi vorbim de arbitraj când Kovacs a făcut ce a făcut la barajul cu FCU Craiova. El poate face orice, așa dă impresia.

Cum poate arbitra așa? Poate mergea Craiova în cupele europene. Ce a făcut atunci? Iertați-mă! Kovacs a dat penalty la Cristea, la meciul cu Craiova, dar mingea i-a venit în piept.

Cum rămâne cu Camo, Camo? și Dispari! la Coman. Eu în fiecare zi dacă fac live pe Facebook am cel puțin 3.000 de oameni care se uită la mine”, a mai spus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed