Arte marțiale pe ritmuri de Giulești! Campionul mondial care face antrenamente pe imnul Rapidului!

Rapid și-a făcut secție de kempo, iar lider este un campion mondial cu un palmares de invidiat: 18 titluri la kempo si MMA.

„Este o deosebită plăcere să mă antrenez sub culorile clubului Rapid, îmi place să port culorile Rapidului, iubesc Rapidul de copil”, spune Mirel Drăgan, multiplu campion mondial la ambele sporturi. 

Sportivii, în frunte cu Mirel Drăgan, transpiră la antrenamente pe ritmuri… giuleștene. „Tot timpul auzim pe fundal Imnul Rapidului pentru că ne dă putere, încredere în noi și ne dă forță când nu mai avem”, explică Drăgan.

 

La Kempo Rapid etoată lumea ține cu, evident, cu Rapid. La toate disciplinele sportive. „Aici avem numai rapidiști, intrușii nu au ce să caute, dacă îi aflăm, nu îi văd bine”, spune multiplul campion.

”Lider” de galerie vișinie

Mirel Drăgan, care se laudă că prin vene îi curge sânge al-vișiniu, nu ratează partidele favoriților săi.

„Merg la fiecare meci de fotbal, de handbal, la tot ce se poate, susținem Rapidul până la moarte”, explică sportivul.

Anul acesta, în luna iunie, Rapid împlinește 100 de ani, iar Drăgan are o singură dorință și ține de Mutu, Săpunaru și compania. „În 2023, la 100 de ani de existență, sper să luăm campionatul și să sărbătorim cum se cuvine”, mărturisește campion mondial la kempo și MMA.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed