Aroganţa supremă făcută de Ion Ţiriac! Suma uriaşă cheltuită de magnat. Ce se întâmplă la turneul preferat al Simonei Halep

Aroganţa supremă făcută de Ion Ţiriac! Suma uriaşă cheltuită de magnat. S-a aflat ce se întâmplă la turneul preferat al Simonei Halep. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp. Cel mai bogat român nu se uită la bani atunci când vine vorba despre propriul său confort.

Ion Țiriac plătește o sumă importantă în fiecare an, pentru una dintre cele mai mari pasiuni ale vieții sale. Magnatul nu se zgârceşte când vine vorba de tenis.

Aroganţa supremă făcută de Ion Ţiriac!

Ion Țiriac are propria lojă la Roland Garros de mai bine de 30 de ani. Pentru a fi prezent anual la al doilea Grand Slam al anului, magnatul scoate din conturi 80.000 de euro. La un calcul simplu, magnatul român a plătit în jur de 2.5 milioane de euro în ultimii peste 30 de ani. Asta pentru a-i vedea de aproape pe cei mai mari jucători ai lumii.

Ajuns la 84 de ani, Țiriac și-a invitat doi prieteni vechi la Paris, în acest an. În loja sa au ajuns și Nadia Comăneci și Ilie Năstase. Ei au fost văzuți în timpul partidei dintre Aryna Sabalenka și Karolina Muchova.

Sursa foto Instagram

Conform presei de specialitate, averea lui Ţiriac a suferit o creştere importantă în acest an. Magnatul a devenit cel mai bogat român. Dacă în ianuarie, acesta avea 2 miliarde de dolari, la mijlocul anului averea sa a crescut, conform forbes.com. Presa de specialitate de peste Ocean spune că averea fostului mare jucător de tenis a crescut simţitor. În doar câteva luni s-au mai adăugat aproximativ 200 de milioane de dolari din afacerile sale prospere.

Ţiriac are mai multe parcuri auto, are afaceri imobiliare, dar şi mai multe turnee de tenis pe care le patronează în România.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed