Ion Ţiriac a rămas mască! Pasiunea secretă a fiicei magnatului. Totul a ieşit la iveală / Foto

Ion Ţiriac a rămas mască! pasiunea secretă a fiicei magnatului. Totul a ieşit la iveală abia acum. Mezina fostului mare jucător de tenis nu i-a înşelat aşteptările celebrului ei tată. Abia acum totul a devenit public.

S-a aflat care este pasiunea secretă a fetei lui Ion Ţiriac. Tânăra de 25 de ani îl face mândru pe magnat.

Ion Ţiriac a rămas mască!

Ioana Ţiriac s-a concentrat, mai întâi, doar pe studii. A terminat Facultatea de Economie din Miami. Apoi, superba brunetă şi-a descoperit o nouă pasiune. Aceasta a început să călătorească în toată lumea. Imaginile postate pe reţelele de socilizare fac deliciul fanilor. Acestea devin imediat virale

După ce a finalizat studiile, Ioana Ţiriac şi-a dat seama că are o pasiune ascunsă şi pentru călătorii. Dacă se ştia faptul că, la fel ca tatăl ei, Ioana este pasionată de maşinile de lux, fiica miliardarului român a devenit un adevărat globe – trotter. A fost chiar şi într-un safari în deşert.

De altfel, Ioana Ţiriac este asaltată cu complimente la fiecare postare de pe reţelele de socializare. „Și frumoasă, și deșteaptă!”, „Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!” sau „Ești o scumpă!” sunt câteva dintre mesajele primite de fiica lui Ion Ţiriac. Ioana Ţiriac este fiica miliardarului român din relaţia cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Ioana Natalia are peste 26.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit cu poze și videoclipuri amețitoare, la care adună constant mii de aprecieri. Acestea se transformă în bani.

Ţiriac senior a devenit în acest an cel mai bogat român, conform presei de specialitate. Fostul mare jucător de tenis are o avere de peste 2 miliarde de dolari, conform presei de specialitate de peste Ocean.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed