Gică Hagi s-a dezlănţuit! Acuzaţii devastatoare ale antrenorului de la Farul: ‘Asta e gravă’

Gică Hagi s-a dezlănţuit! Acuzaţii devastatoare ale antrenorului de la Farul. Totul s-a întâmplat chiar înaintea debutului echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024. Naţionala pregătită de Edi Iordănescu va juca în Andorra şi acasă cu Belarus.

Gică Hagi nu s-a mai abţinut. A vorbit despre problemele grave ale fotbalului din România. Mai mult, acesta îi dă dreptate lui Dan Petrescu.

Gică Hagi s-a dezlănţuit!

Dan Petrescu spusese că echipei naționale îi va fi foarte greu cu Andorra. Gică Hagi a mers pe aceeaşi linie. A vorbit despre prăbușirea fotbalului românesc. Hagi a transmis că ar fi o greșeală uriașă ca această confruntare să fie considerată drept una facilă. Pentru a oferi un exemplu, a amintit de înfrângerea umilitoare cu Muntenegru, 0-3 în Giulești, în Liga Națiunilor.

„Dacă nici de Petrescu nu ascultați… El e echilibrat, e un om care s-a dedicat, face, câștigă, el știe ce zice. Domnilor, știe ce zice! După aia, de ce o spune, întrebați-l pe el.

Niciun meci, în momentul de față, pentru România, nu este ușor. Cea mai mare greșeală e să tratezi lucrurile așa. Când tratezi lucrurile așa, știți ce se întâmplă? Pierdem 3-0 acasă și nu pare nimic ieșit din comun. 3-0 acasă cu Muntenegru! Și lumea râde.

Eu așa am văzut la TV. Asta e gravă, gravă, gravă, e grav rău! Dacă așa pare normal… De aceea a venit Petrescu și a zis că toate meciurile sunt grele”, a declarat Gică Hagi.

În continuare, managerul Farului Constanța s-a declarat dezamăgit cu privire la modul în care au fost folosite declarațiile sale din ultima perioadă. Hagi l-a pus la zid pe Edi Iordănescu pentru neconvocarea lui Ianis Hagi.

„Eu gândesc altfel. Dacă România a ajuns așa, atunci chiar are o problemă. Eu cunosc o altă Românie, altfel de jucători, altă mentalitate, altfel de creativitate, știu cât de buni suntem, știu ce potențial avem.

Dar dacă tratăm lucrurile așa cum ați pus întrebarea, ajungem să luăm 3-0 acasă, dar nu se întâmplă nimic. Am zis și eu opinia mea, chiar dacă unii se supără, unii zic că Hagi atacă. Hagi nu atacă, eu nu mai joc fotbal, doar îmi da cu părerea. E opinia lui Hagi.

Aș fi cel mai fericit dacă s-ar lua ca atare. Opinia lui Gică Hagi, punct. Să nu mai fiu numit nici Rege, nimic, niciodată. Eu sunt Gheorghe Hagi, adică Gică Hagi! Când îmi spuneți pe nume, eu sunt cel mai fericit, nu-mi atribui absolut nimic. Și cred că am arătat toată viața mea că sunt modest, că îi respect pe toți”, a mai declarat Gică Hagi.

Sâmbătă, de la ora 21:45, România va merge în deplasare în Andorra, pentru primul meci din preliminariile Euro 2024. Trei zile mai târziu, marți, 28 martie, „tricolorii” vor primi vizita reprezentativei din Belarus, de la aceeași oră.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed