Anunţul momentului pentru Novak Djokovic! S-a aflat înainte de Roland Garros. Când şi-ar putea întâlni marele rival

Anunţul momentului pentru Novak Djokovic! S-a aflat înainte de Roland Garros.

Sârbul nu îl va putea întâlni pe liderul ATP în finala turneului de la Paris.

Anunţul momentului pentru Novak Djokovic

Organizatorii francezi au făcut anunțul. Carlos Alcaraz, numărul 1 mondial și Novak Djokovic vor fi pe aceeași parte a tabloului principal la Roland Garros, așa că nu se vor putea întâlni în finala turneului de Grand Slam.

Ar putea însă să fie adversari în semifinale. Cealaltă semifinală i-ar putea aduce față în față pe rusul Daniil Medvedev (N.2) şi pe finalistul de anul trecut, norvegianul Casper Ruud (N.4), informează AFP.

Novak Djokovic declara în luna februarie că nu se teme de actualul lider mondial și nu îl consideră cel mai mare rival al său.

Sârbul speră că va reuși să câștige al 23-lea turneu de Grand Slam al carierei.

„Alcaraz joacă la un nivel foarte bun. Este uimitor că este capabil să găsească imediat nivelul maxim. Aceasta este de fapt o caracteristică a unui jucător matur. Nu are atât de multă experiență, dar dă dovadă de maturitate foarte devreme în carieră și prin modul în care se comportă pe teren și în afara lui. Este un tip grozav și are o echipă foarte bună de oameni în jurul lui.

Merită tot succesul și cred că aduce o energie nouă și proaspătă în tenis. Este un jucător cu o personalitate foarte dinamică și este foarte apreciat în întreaga lume. Așa că merită totul.

Nu-l pot numi principalul meu rival. Principalul meu rival este în continuare Nadal.
El este, fără îndoială, următorul mare capion în sportul nostru dacă nu este deja acolo. Simt doar că rivalitatea cu Nadal este ceva dificil de trecut cu vederea doar pentru că cineva face lucruri mari în ultimul an și jumătate. Nadal a fost cel mai mare rival și probabil că va rămâne cel mai mare rival pe care l-am avut vreodată în cariera mea”, a transmis Nole.

Va fi pentru prima dată începând din 1998 când nici Roger Federer (retras) și nici Rafael Nadal (accidentat) nu vor fi prezenți pe zgura de la Paris.

Deţinătorul titlului, spaniolul Rafael Nadal, de 14 ori câştigător la Roland Garros.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed