Anunţul momentului pentru Edi Iordănescu! Ce se întâmplă cu un tricolor. Ar putea deveni cel mai scump din istorie

Anunțul momentului pentru Edi Iordănescu! S-a aflat totul despre situația unui tricolor. Ar putea deveni cel mai scump din istorie.

Edi Iordănescu a primit o veste incredibilă! Radu Drăgușin, fundașul care a promovat în Serie A alături de Genoa, poate ajunge cel mai scump jucător român din istorie.

Edi Iordănescu are un motiv de bucurie

Edi Iordănescu are un motiv de bucurie! Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a anunțat suma de transfer pe care cei de la Genoa o cer în schimbul fotbalistului român.

„A fost o ofertă de 25 de milioane de euro și cei de la Genoa au refuzat. Vor undeva pe la 40 de milioane de euro. Ei nu vor să-l vândă, sunt foarte mulțumiți.

Ăștia 40 de milioane sunt puțin trași de păr, dar, dacă joacă încă un an, se pot lua banii ăștia, se pot face bonusuri de performanță, dar deocamdată sunt povești.

Mai are trei ani de contract cu Genoa. Fiind așa tânăr, cu atât de multe minute jucate, trezește interes. Cei de la Newcastle ziceau că vor jucători care încă nu au explodat. Radu e în această situație. Este un jucător de viitor, care a confirmat la un anumit nivel”, a spus Florin Manea la Digi Sport.

Dacă transferul acestuia, pentru suma de 25 de milioane de euro, s-ar fi materializat, Drăgușin devenea cel mai scump jucător român din istorie. Pe primul loc, în momentul de față, se află Adrian Mutu, care s-a transferat de la Parma la Chelsea, în anul 2003, în schimbul sumei de 19 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed