Anunţul momentului pentru Edi Iordănescu! Anamaria Prodan a dat toate detaliile. Ce se întâmplă cu cel mai important jucător al României

Anunţul momentului pentru Edi Iordănescu! Anamaria Prodan a dat toate detaliile. S-a aflat ce se întâmplă cu cel mai important jucător al României. Este vorba despre Nicolae Stanciu, cel care evoluează în China, la Wuhan Three Towns.

Anamaria Prodan a vorbit despre un eventual transfer al jucătorului în Europa. Tricolorul a câştigat, sezonul trecut, campionatul în China.

Anunţul momentului pentru Edi Iordănescu!

Este un anunţ extrem de important pentru Edi Iordănescu. Anamaria Prodan, agentul lui Nicolae Stanciu, a vorbit despre viitorul ”decarului” de la echipa națională.

Impresara a dezvăluit că mijlocașul ofensiv va rămâne în China. asta deşi a avut oferte importante pentru a se întoarce în Europa. ”Da, rămâne în China. A avut oferte din Europa, dar a rămas. E greu, la 30 de ani te gândești să îți asiguri familia, iar salariul pe care Stanciu îl are acolo nu îl poate acoperi vreo echipă din Europa.

Este erou, în China este erou. Copiii și soția sunt acolo, le place și lor foarte mult.

Nu mai vorbesc despre transferuri pentru că mi-am expus mereu viața și nu s-a terminat bine. Atunci am zis că mai întâi să fac toate transferurile și mai apoi să le anunț. Așa am făcut și cu Stanciu, atunci am zis că o să-l duc unde o să-i fie bine și lui și familiei”, a declarat Anamaria Prodan.

Pentru România lui Edi Iordănescu urmează două meciuri cruciale în preliminariile EURO 2024. Tricolorii au 6 puncte după primele două partide. În iubie, vom juca împotriva celor din Kosovo, dar şi împotriva Elveţiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed