Anunțul momentului făcut de antrenorul Simonei Halep! Mutare decisiva a lui Patrick Mouratoglou în plin scandal. Este oficial

Anunțul momentului făcut de antrenorul Simonei Halep!

Mutare decisiva a lui Patrick Mouratoglou în plin scandal. Antrenorul a anunțat ce jucători vor participa la turneul pe care în organizează.

Mutare decisiva a lui Patrick Mouratoglou

Ultimate Tennis Showdown (UTS), circuitul de turnee de tenis de nouă generaţie iniţiat de Patrick Mouratoglou, se va relua în luna iulie la Los Angeles (SUA).

Francezul a anunțat că printre participanţi se vor număra Nick Kyrgios sau Gael Monfils.

„Vrem să fie o nebunie, în sensul bun al termenului, un pic ca în Cupa Davis. Pe lângă Kyrgios şi Monfils, dacă vor fi capabili din punct de vedere fizic vor participa și Taylor Fritz, Francis Tiafoe şi Ben Shelton, chinezului Yibing Wu, argentinianului Diego Schwartzman şi kazahului Aleksandr Bublik”, a declarat Mouratoglou.

UTS va aduce faţă în faţă opt jucători, între 21 şi 23 iulie. Turneul se va desfășura pe o arenă cu o capacitate de 7.000 de locuri.

În urmă cu ceva vreme, antrenorul Simonei Halep anunța că românca va juca și ea în cadrul UTS indiferent de verdictul dat în cazul de dopaj.

Alte trei etape ale circuitului UTS sunt prevăzute anul acesta. Europa (15-17 septembrie), Asia (1-3 decembrie) şi o „Mare finală” (8-10 decembrie). Deocamdată nu se știe în ce orașe va avea loc turneul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed