Anunţul momentului despre Simona Halep! Medicul româncei rupe tăcerea: ‘Trebuie să-și păstreze unicitatea’ / Foto

Este anunţul momentului despre Simona Halep! Medicul româncei rupe tăcerea şi face dezvăluiri incredibile în plin scandal de dopaj. Doctorul abia a operat-o pe jucătoare şi vorbeşte despre intervenţia chirurgicală.

Simona Halep este suspendată temporar. A fost descoperită pozitiv după un control antidoping la US Open.

Anunţul momentului despre Simona Halep!

Chirurgul plastician care i-a modelat nasul Simonei Halep s-a decis să vorbească. Daniel Popescu a explicat ce înseamnă, de fapt, procedeul pe care i l-a făcut campioanei tenisului.

La aproape trei luni după ce i-a făcut operația de rinoplastie româncei, doctorul a explicat ce înseamnă modificarea nasului. Simona avea probleme și cu respirația, cel mai probabil din cauza unei deviații de sept. Mai mult, Simo a recurs și la o operație de remodelare a nasului.

Daniel Popescu, medic primar chirurgie plastică şi reconstructivă, a scris un mesaj care oferă o perspectivă inedită asupra operației de rinoplastie. „Deciziile în modificarea nasului au o bază anatomică. Există o singură variantă de corecție a unui nas.

În pofida faptului că se aplică aceleași principii chirurgicale, nasul operat trebuie să-și păstreze naturalețea și unicitatea”, a spus doctorul care a operat-o pe Simona Halep, pe pagina sa de Instagram.

Simona Halep a recunoscut că se gândea de mai mult timp să facă rinoplastie. „Am avut probleme cu respirația în ultimii ani, care s-au agravat în timp. Am decis să ascult sfaturile doctorilor și să fac operația necesară. Nu o puteam face mai devreme pentru că nu am găsit cele trei luni necesare pentru recuperare.

Tenisul a fost întotdeauna prioritar în viața mea! Dar am decis că acum e momentul să mă operez, dar să fac și ceva pentru mine, ca persoană. De aceea am recurs și la operația estetică, pe care o plănuiam de mai mult timp, deoarece nu îmi plăcea deloc nasul meu! Așa că am făcut-o! Am rezolvat partea funcțională, dar și partea estetică. Știu că mulți dintre voi mă vor înțelege!”, a afirmat Halep, după ce s-a operat.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari