Anunțul făcut de Adrian Mutu. Ce trebuie să facă rapidiștii + ‘Briliantul’ a vorbit despre viitorul lui Rareș Ilie

Rapid este pe locul 4 în Superliga și va juca vineri cu U Cluj. Adrian Mutu spune că nu este interesat de ceea ce fac celelalte echipe și nu a stat să analizeze meciurile din week-end. Obiectivul echipei sale este clar. Calificarea în play-off.

„Ne facem calcule atâta timp cât matematic sunt calcule de făcut. Obiectivul rămâne acelaşi. Trebuie să avem constanţă în victorii şi să stăm liniştiţi pentru a pregăti playoff-ul. Derby-ul etapei a fost Farul – CFR, două echipe puternice. Momentele au făcut ca să decidă meciul.

CFR e o echipă experimentată şi cu jucători învăţaţi cu presiunea. Ceilalţi au câştigat, nu am stat să îi analizez în profunzime pentru că noi am jucat cu ei. Atâta timp cât adună puncte, înseamnă că sunt acolo”, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Adrian Mutu, despre viitorul lui Rareș Ilie

Rareș Ilie nu a reușit să se impună la Nice și jurnaliștii francezi au scris că românul ar putea să fie împrumutat la altă echipă. Adrian Mutu spune că nicio clipă nu s-a discutat despre revenirea fotbalistului de 19 ani la Rapid.

„Îi doresc să rămână acolo. Nici nu am luat în calcul acest lucru (n.r. – să fie împrumutat), nici nu îi sugereze să se întoarcă la Rapid. Să rămână acolo și să se antreneze acolo”, a declarat Adi Mutu la conferința de presă.

Rareș Ilie a marcat sezonul trecut 6 goluri pentru Rapid. La Nice a jucat doar 148 de minute.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed