Anunțul devastator al lui Gigi Becali pentru juristul Florin Talpan: `Dacă îi place circul, luni îi voi pune sechestru pe casă`

Florin Talpan, juristul CSA Steaua devenit celebru după implicarea în procesul contra lui Gigi Becali, a făcut astăzi o criză de nervi în direct, după ce ICCJ a trimis procesul la rejudecare. A urlat la cei din studioul Fanatik și s-a plâns că ar fi fost amenințat cu moartea, din cauza lui Dumitru Dragomir și a lui Gigi Becali.

Replica a ajuns și la Becali, care a reacționat. „Vreau să clarific, tată, un lucru de la început, da? Nu am nicio legătură cu amenințările cu moartea pe care acest Talpan susține că le-a primit și îi transmit să aibă mare grijă ce vorbește public pentru că nu te poți juca cu asemnea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toți.

Nu știu ce amenințări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească amenințări din cauza mea? Nu a zis că am și pus eu pe cineva să îl amenințe?”, a spus Becali pentru ProSport.ro.

”Iar acum să vorbim și de ăia 36 de milioane de euro. Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi știți cumva? Comandanții lui știu despre ce a vorbit el? Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră și cine nu intră conta cost pe Ghencea?

”Voi declanșa procedurile de cerere de sechestru!”

Poate să urle la voi cît o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadionul e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut și patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro că o să îi trimit repede de tot banii ăștia. Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea nu spune nimic? De banii ăia băgați prin terenuri și pe la tribuna oficială nu spune nimic?

Îi amintesc că a pierdut un proces și are să îmi dea 30 de mii de euro. Dacă nu mi plătește acești bani pănă luni, de săptămâna viitoare îi voi pune sechestru pe casa lui. Gata, dacă îi place circul, atunci să facem circ. Are proces pierdut și are să îmi dea banii ăștia.

Îi aștept până luni, iar dacă nu îmi dă banii voi declanșa procedurile de cerere de sechestru pe casa lui. Țipă acum ca să îl vadă suporterii, dar să vedeți voi cum suporterii ăia vor ajunge să susțină FC Talpan”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed