Anunţul care va stârni un scandal uriaş în Superliga! Ce a putut spune un fost mare jucător. Afirmaţii grave făcute în direct

Anunţul care va stârni un scandal uriaş în Superliga! Ce a putut spune un fost mare jucător. Afirmaţii grave făcute în direct de fostul mare fotbalist român, Marcel Răducanu. Acesta nu a avut milă faţă de jucătorii din campionatul intern.

Marcel Răducanu a făcut afirmaţii dure despre Superliga. Asta după ce a văzut derby-ul de titlu Farul-FCSB 3-2.

Anunţul care va stârni un scandal uriaş în Superliga!

Marcel Răducanu este convins că niciun jucător din Superliga n-ar face faţă în Bundesliga. Fostul mijlocaș a ținut să-l laude pe Gică Hagi pentru o nouă performanță obținută. Spune a confirmat deja ca antrenor, asta după ce a făcut-o cu vârf și îndesat și în perioada în care era fotbalist. Totodată, Marcel Răducanu a fost întrebat despre valoarea jucătorilor români la ora actuală. A spus că niciunul dintre aceștia nu pot face pasul în Bundesliga.

„Am văzut meciul. La 2-0 am zis ‘aoleu’. Gică a făcut schimbări bune și au arătat caracter copiii ăia. Mă bucur pentru Gică, pentru că el face totul din inimă și e senzațional. Păcat că e singur, nimeni nu mai are așa academie. A dovedit ca fotbalist, dovedește și ca antrenor.

(n.r. dacă l-a impresionat un fotbalist din România) Sunt jucători buni, talentați, dar pentru nivelul din România. Cum ajung aici, e greu. Gândiți-vă ce nivel e afară. Nu văd la ora asta un fotbalist român care să facă față în Bundesliga. Dacă era vreunul ieșit din comun, fiți sigur că-l luau în Germania sau în alt campionat până acum”, a spus Marcel Răducanu, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed