Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă! Ce le-a spus italienilor despre Superliga. Anunţ după ce a ratat titlul cu FCSB

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă! Ce le-a spus italienilor despre Superliga. Anunţ după ce a ratat titlul cu FCSB.

Andrea Compagno a surprins pe toată lumea! Atacantul celor de la FCSB a vorbit, pentru presa din Italia, despre experiența sa de la FCSB, din acest sezon.

Andrea Compagno a spus totul

Andrea Compagno a spus totul! Atacantul Italian a vorbit, într-un interviu pentru presa din peninsulă, despre titlul pe care FCSB l-a ratat, în acest sezon.

„Vin după o dezamăgire sportivă, pentru că am ratat șansa de a câștiga campionatul. Rolul meu este din ce în ce mai important și, evident, că nu pot fi decât mulțumit de sezonul meu și sper să fie un pas înainte în carieră.

De ce România? Aveam nevoie de o relansare, iar în Italia perspectivele nu erau ideale, căutam experiență în străinătate, unde să mă impun și apoi să mă întorc.

Mi-a mers bine la FCU Craiova și apoi am venit FCSB. Campionatul României este departe de primele campioante din Europa, dar tot produce talente care ajung în Italia și în Europa și se prezintă bine”, a spus fotbalistul, pentru Radio Sportiva.

Cum își petrece italianul timpul

Atacantul italian a dezvăluit cum își petrece timpul după ce se termină meciurile celor de la FCSB. Helenia Sole, partenera sa, îi îl ajută să se concentreze pe activitatea sa de fotbalist.

”Nu-mi place să mă duc după antrenament pe afară. Prefer să stau liniștit acasă. Sunt cu iubita mea, ieșim la o plimbare de obicei. Acum știe și ea perfect când pot să ies sau nu”, a dezvăluit Compagno.

Fotbalistul roș-albaștrilor a mai precizat că în serile dinaintea meciurilor preferă să nu iasă deloc din casă. ”Când se apropie meciul, stau acasă, nu-mi place să ies prin cluburi”.

Superba Helenia nu ratează însă niciun meci al celor de la FCSB pe Arena Națională. ”Da, vine la meciuri, are mereu emoții, dar știe perfect cum sunt eu și că tot ce muncesc săptămânal se vede în evoluția mea din teren. Știe că dacă-mi va fi mie bine, atunci va fi ok și pentru ea”, a mai spus Compagno, în urmă cu câteva luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed