Cine îi face, de fapt, echipa lui Elias Charalambous. Gigi Becali, dat de gol. Dezvăluiri incendiare ale lui Florin Prunea

Echipa lui Gigi Becali este la un pas de a lua titlul în Superliga. Latifundiarul din Pipera a vorbit în mai multe rânduri despre cum merg lucrurile la FCSB, dar și despre implicarea sa în alcătuirea primului 11 sau în efectuarea schimbărilor.

Florin Prunea a analizat parcursul celor de la FCSB în actualul sezon și a făcut dezvăluiri inedite despre patronul echipei.

Florin Prunea a spus cum se implică Gigi Becali la echipă

După o pauză de 9 ani, FCSB este la un pas de a deveni campioană. Echipa condusă de Elias Charalambous a câștigat toate meciurile din play-off disputate până acum și a acumulat 44 de puncte.

Gigi Becali a recunoscu că se implică în tot ceea ce ține de echipă, și mai mulți oameni din fotbal l-au lăudat pentru cum a gestionat lucrurile. Florin Prunea a dezvăluit cum face omul de afaceri schimbările. Fostul portar crede că acesta este sfătuit de o persoană căreia nu îi dă numele. 

„Domnul care stă în Pipera cu telecomanda a investit. A ajuns la un nivel și treaba o fac și domnii ceilalți, zi de zi, care nu stau cu telecomanda. Gigi Becali nu a făcut de capul lui, se consultă cu cineva, nu doar cu cei din interior.

El face niște mutări care îi ies, nu sunt mutări de om care nu se pricepe. El vede meciul, probabil e cu cineva tot timpul sau e la telefon cu cineva. Nu cred că sunt doar deciziile lui Gigi Becali”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Becali a spus în urmă cu ceva vreme cum face schimbările în timpul meciului.

„La mine nu merge cum merge la alte echipe: `Lasă, domne că-i pun eu şi văd cum fac. Nu îl schimb până în minutul 70, am mers pe aceeaşi formulă’. La mine nu merge aşa: `Că nu te schimb, că poate îţi revii în repriza secundă`.Nu! Eşti fotbalist, joci fotbal. Nu, te schimb şi gata! Aşa merge la mine. Nu că o să aşteptăm. Nu aştept, bă, să-ţi revii! Eşti fotbalist joci, nu, stai pe bancă. Aşa e la mine”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed