Anunt de ultimă oră despre Dennis Man! Ce se întâmplă, de fapt, cu tricolorul. Cei de la Parma au dat toate detaliile

îOficalii de la Parma au vorbit despre viitorul lui Dennis Man la echipă. Se pare că, nici acum, jucătorul de la echipa națională a României nu a semnat prelungirea contractului cu echipa la care este legitimat.

Dennis Man a intrat deja în ultimul an de contract cu Parma. Încă nu şi-a prelungit oficial contractul.

Anunt de ultimă oră despre Dennis Man!

Mauro Pedrazoli, directorul sportiv al cruciaților, a declarat că, încă nu s-a semnat nimic. Acest lucru este datorat participării lui Dennis la campionatul european final, însă lucrurile se îndreaptă în această direcție.

Iar potrivit lui Giovanni Becali, impresarul lui Man, atacantul va semna un contract valabil pe 3 ani, care are opțiunea de prelungire pe încă un an.

”Suntem aproape (n.r. de prelungirea contractului lui Dennis Man). Am spus asta de ceva vreme, dar geografia nu ne-a ajutat, mai întâi Campionatul European, apoi vacanța, dar suntem optimiști.

Prelungirea contractelor sunt o parte importantă din mutările noastre în mecato din acest an. Dorința noastră este să ne asigurăm că ne putem baza pe o parte importantă din lotul de anul trecut, iar din acest motiv vrem să continuăm cu prelungirea contractelor”, a spus Mauro Pederzoli, citat de persemprecalcio.it.

Man este cotat de site-urile de specialitate la 9 milioane.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed