Giovanni Becali, contrat în direct! Denis Alibec provoacă scandalul momentului. Mama tricolorului l-a făcut praf pe impresar

Mama lui Denis Alibec i-a dat replica lui Giovanni Becali. L-a făcut praf după ce impresarul declarase că s-a implicat în transferul tricolorului la Inter. În plus, a mai spus că intervenția Emiliei Stroe de-a lungul timpului i-a dăunat lui Alibec.

Denis Alibec s-a despărțit de Muaither înainte de EURO 2024. Atacantul are oferte din Turcia, Qatar și România și va lua o decizie în cel mai scurt timp.

Mama lui Denis Alibec îl atacă pe Giovanni Becali: „Face public niște afirmații mincinoase”

Mama lui Denis Alibec nu s-a abținut și a făcut dezvăluiri după declarațiile făcute de Giovanni Becali. Impresarul spusese că implicarea Emiliei Stroe în cariera lui Alibec i-a dăunat fotbalistului. Apoi a povestit cum l-a ajutat să ajungă la Inter.

Emilia Stroe spune însă că singurul transfer în care fiul său a fost ajutat de Giovanni Becali a fost la Viitorul.

”Face public niște afirmații mincinoase. Și-a arogat niște merite pe care nu le are. Transferul la Inter a fost făcut de un alt agent sloven. Colabora în România cu Cristi Buturugă. A spus că l-a debutat Mourinho și că a avut și el un merit.

În 2009, Denis a fost luat de Mourinho la un amical și în 2010 a fost debutat de Rafa Benitez. Atunci, domnul Giovanni nu era impresarul lui. Am semnat cu el în 2011. Am să regret toată viața că am făcut asta. O lună de zile am insistat că nu vreau. De acolo a început declinul lui Denis. Eu, ca mamă, am făcut tot ce am crezut. Nu m-am băgat niciodată în transferuri. Denis a hotărât dacă vrea sau nu. Eu m-am băgat când a venit de la Mechelen în țară. Atunci nu am fost de acord. Voiam să meargă la Viitorul.

Eu nu am spus niciodată că eu am fost îngerul. Bologna a vrut să îl dea în Serie B, dar a venit la insistențele lui Giovanni la Astra. Eu voiam să rămână în Italia, nu să se întoarcă”, a declarat Emilia Stroe, la Digi Sport.

Alibec este lider de contract după despărțirea de Muaither. Atacantul are oferte din Turcia, Qatar și România de la Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed