Dennis Man nu e singur! Gigi Becali îl apara pe tricolor. Mesajul care o vizează pe Anamaria Prodan

Dennis Man primește susținere din partea lui Gigi Becali, în procesul pe care îl are cu Anamaria Prodan. Latifundiarul din Pipera nu se dă în lături în a-l ajuta pe jucătorul de la naționala lui Edi Iordănescu.

Procesul dintre Dennis Man și Anamaria Prodan continuă, după ce jucătorul a fost dat în judecată de impresara de fotbaliști, după transferul jucătorului la Parma, din ianuarie 2021.

Dennis Man nu e singur! Gigi Becali îl apara pe tricolor

După ce Anamaria Prodan a avut câștig de cauza, în primă instanță, și s-a stabilit că jucătorul trebuie să îi plătească acesteia suma de 350.000 de euro, din cauză că nu a respectat contractul de reprezentare.

Mai exact, în momentul transferului, atacantul era reprezentat de Anamaria Prodan, ănsă din dorința lui Gigi Becali, mutarea a fost intermediată de firma fraților Becali.

După ce Prodanca a avut câștig de cauză, Dennis a făcut apel la la Înalta Curte de Casație și Justiție, și cazul a fost trimis spre rejudecare. Astfel că Gigi Becali a declarat că îi va plăti impresarei toate daunele în numele lui Man.

”De ce n-ați dat că Man a câștigat procesul cu Anamaria? Da, da, da, așa este, da (n.r. a garantat că plătește el dacă Dennis Man va avea de plătit daune)”, a declarat, la digisport.ro, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed