Anunţ de ultim moment despre Radu Drăguşin! Englezii au făcut totul public. Ce se va întâmpla cu tricolorul

Anunţ de ultim moment despre Radu Drăguşin. Englezii au anunțat ce se întâmplă cu internaționalul român după ce a fost titular două meciuri.

Fundașul a fost integralist a doua oară consecutiv pentru Tottenham, în victoria cu Luton, scor 2-1.

Anunţ de ultim moment despre Radu Drăguşin

Radu Drăguşin a profitat în luna martie de accidentarea lui Micky van de Ven. Antrenorul englezilor l-a folosit 50 de minute în meciul cu Aston Villa (4-0), apoi au urmat partidele cu Fulham (0-3) și Luton (2-1) în care a fost integralist.

Chiar dacă Micky van de Ven s-a refăcut, la meciul cu Luton a stat pe banca de rezerve. Presa din Marea Britanie susține că Ange Postecoglou nu a vrut să riște să-l introducă prea repede pe olandez. Marți, Tottenham o întâlnește pe West Ham, iar Football London susține că de data aceasta Drăgușin va sta pe bancă. Ar putea să fie totuși introdus în repriza a doua.

„Radu Drăgușin a avut un joc impresionant, reușind să își revină după meciul dificil de pe Craven Cottage. În partida cu Luton a respins cinci mingi, a reușit un tackling și a câștigat două dueluri aeriene. Drăgușin a părut confortabil cu mingea la picior și s-a aventurat în câteva curse lungi în jumătatea adversă.

Una dintre ele terminându-se cu ocazia lui Johnson. Probabil că Van de Ven va intra în locul românului la meciul cu West Ham, olandezul aducând mai multă viteză pe linia de fund, însă înălțimea lui Drăgușin ar putea fi folosită pe parcursul jocului pentru a contracara fazele fixe ale lui West Ham”, a scris Football London.

Meciul West Ham – Tottenham se joacă marți, de la ora 22:15, în etapa cu numărul 31 din Premier League. Echipa internaționalului român este pe locul 5 în Premier League și are nevoie de cele trei puncte pentru a avea șanse în lupta pentru top 4.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed