Anunţ crucial pentru Gigi Becali! Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş. Italienii au făcut totul public

Anunţ crucial pentru Gigi Becali! S-a aflat ce se întâmplă cu Vlad Chiricheş. Italienii au făcut totul public. După ce fundaşul român a retrogradat cu cei de la Cremonese s-ar putea întoarc în România.

Gigi Becali îl vrea pe Vlad Chiricheş la FCSB. Fotbalist este așteptat să rezolve problemele din zona defensivă.

Anunţ crucial pentru Gigi Becali!

Dorinţa lui Gigi Becali a ajuns inclusiv în presa din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă au vorbit în detaliu despre posibilul transfer. „Vlad Chiriches s-ar putea întoarce în țara sa. Experimentatul fundaș a petrecut un sezon în tricoul lui Cremonese, însă a fost condiționat de accidentări și nu a putut să ofere traiectoria sperată.

Calitățile sale, însă, nu sunt puse în discuție și Steaua București (n.r. FCSB), echipă la care a jucat deja, pare dispusă să-i ofere o oportunitate, după cum a confirmat președintele clubului, Gigi Becali”, au spus cei de la Cremonesecalcio.

„Interes din România pentru Vlad Chiricheș. Fundașul care aparține lui Cremonese a intrat pe radarul Stelei București (n.r. – FCSB), o echipă unde a jucat înainte de transferul la Tottenham, din 2013. Clubul „roș-albastru” îi oferă un salariu mare și banderola de căpitan pentru a reveni!”, scrie şi cuoregrigiorosso.com.

Patronul vicecampioanei i-a oferit fundașului un salariu lunar de 30.000 de euro. Asta l-ar face cel mai bine plătit jucător de la FCSB, alături de Florinel Coman. Chiricheș a cerut câteva zile de gândire. Vremea a trecut, iar internaționalul român nu a luat o decizie clară.

Astfel, Becali a pus mâna din nou pe telefon și, surprinzător sau nu, fotbalistul a solicitat mai mult timp pentru a putea oferi un răspuns final. Chiricheș ar vrea să-și găsească un contract mai bănos în Italia sau chiar în Golf, dar nici nu dorește să refuze deocamdată propunerea de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed