Antrenorul norvegienilor crede că FCSB-ul este Steaua! Perla lui Becali, Tavi Popescu, a băgat spaima în vikingii lui!

FCSB e periată de antrenorul lui Viking Stavanger, Morten Jensen (42 de ani), care a numit-o public favorită la calificarea în grupele Conference League.

De fiecare dată când a adus în discuție echipa lui Nicolae Dică, Jensen a numit-o Steaua.
„Consider că Steaua e o echipă cu tradiţie şi valoare şi sunt favoriţi. Dar dacă vom avea un meci bun mâine seară şi în retur, desigur că ne gândim că avem şi noi o şansă.

Octavian Popescu consider că este un real pericol, mai ales că vor fi şi mulţi fani care vor susţine echipa, şi asta va conta foarte mult în meci.

Noi ne bazăm mai mult pe o echipă închegată, pe un joc colectiv. Generaţiile trecute erau într-adevăr jucători de talie mare, dar acum la noi e un mix de jucători”, a declarat Jensen.

Și căpitanul Zlatko Tripic s-a adresat la fel ca antrenorul său. Mai întâi, i-a zis adversarei de mâine seară Steaua.

„Steaua este o echipă de foarte mare tradiţie în Europa, în fotbalul european, ştim că va fi un meci foarte dificil, dar cred că putem câştiga şi în tur şi în retur. România este o ţară cu tradiţie în fotbal, cu echipa naţională destul de solidă, puternică pe plan european.

Sunt echipe precum FCSB sau CFR Cluj care s-au făcut remarcate în Europa. Iar faptul că mâine seară vor fi atâţia suporteri, ne demonstrează că e o echipă iubită şi că e o echipă cu tradiţie”, a declarat Tripic.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari