Anghel Iordănescu nu a mai rezistat! Fostul selecționer sare în apărarea lui Răzvan Burleanu. ‘Este chemat la națională pentru ce realizează’

Anghel Iordănescu nu a mai rezistat! Fostul selecționer al echipei naționale a intervenit în scandalul momentului. Acesta a făcut lumină cu privire la convocările pentru selecționata țării noastre.

Anghel Iordănescu a vrut să facă lumină în scandalul convocărilor, din perspectiva unui selecționer. Acesta a ținut să le răspundă persoanelor care sunt nemulțumite de convocările făcute în ultimul timp.

Anghel Iordănescu a intervenit

Anghel Iordănescu a intervenit în scandalul momentului. Într-un interviu recent, fostul selecționer și-a oferit părerea despre acuzațiile unor jucători, patroni sau antrenori din România, care spun că selecția nu se vace corect.

„N-aş vrea să intru în această polemică, dar din punctul meu de vedere fiecare dintre noi este liber să-şi exprime părerea. Eu cred că şi faptul că sunt interese, mă refer la conducătorii de cluburi. Interese în care îşi doresc să propulseze jucătorii, îşi doresc ca proprii jucători să poată să-şi crească cota prin prezenţa la echipa naţională.

E adevărat. Cota unui jucător creşte când are performanţe la echipa naţională. Dar, cota unui jucător mai creşte şi când clubul respectiv reprezintă ţara în cupele europene.

Din păcate, echipa pe care aţi văzut-o în ultimele două meciuri (n.r. – Andorra – România 0-2 şi România – Belarus 2-1) a avut doar doi jucători cu experienţă în cupele europene. Aici mă refer la cei de la CFR Cluj, la Manea şi Burcă”, a declarat Anghel Iordănescu pentru Orange Sport.

De asemenea, fostul selecționer al echipei naționale a comentat situația fotbaliștilor care au fost foarte vocali cu privire la echipa națională. Ultima voce critică a fost cea a lui Cătălin Cîrjan, tânărul jucător al celor de la Arsenal.

„Sunt, din păcate, şi voci recente. Jucătorii se propulsează singuri prin ceea ce afirmă în diferite împrejurări. Că el ar merita să fie la echipa naţională. Spun din păcate, pentru că un jucător profesionist trebuie să fie acoperit de fapte şi nu de vorbe.

Un jucător este chemat la echipa naţională pentru ce realizează pe terenul de sport şi nu prin ceea ce declară în diferite împrejurări. Selecţia este a antrenorului, a staff-ului tehnic, în niciun caz nu este a noastră”, a mai spus Iordănescu, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed