Andrei Burcă s-a dezlănţuit! Avertisment pentru tricolori înaintea meciului cu Ucraina. Fundaşul vrea un început perfect de EURO 2024

Andrei Burcă nu a mai rezistat și s-a dezlănţuit! Avertisment pentru tricolori înaintea meciului de debut, cu Ucraina. Fundaşul echipei naționale vrea un început perfect de EURO 2024.

Pe tricolori îi mai despart doar câteva ore până la partida de debut cu Ucraina. Andrei Burcă a vorbit despre turneul final din Germania și este conștient că echipa trebuie să lupte foarte mult, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Andrei Burcă s-a dezlănțuit!

Echipa națională a României va debuta luni la EURO 2024. Elevii lui Edi Iordănescu (45 de ani) vor juca în meciul de debut cu naționala Ucrainei (pe 17 iunie, de la ora 16:00). În următoarele partide le vor înfrunta, pe selecționatele Belgiei (22 iunie, ora 22:00) și Slovaciei (26 iunie, ora 19:00).

Înaintea meciului, Burcă a vorbit despre duelul cu Ucraina. Fundașul, care a suferit o accidentare dar s-a recuperat, este pregătit să evolueze la Campionatul European.

Fundașul a mai spus că întreaga echipă națională e gata să aibă evoluții excelente, la fel ca în preliminarii.

”Cea mai importantă experienţă din viaţa tuturor, din viaţa grupului. Merităm să fim aici, am muncit pentru această calificare. Suntem conştienţi că doar azi şi mâine contează. Vom fi judecaţi după ce se va întâmpla în meciurile cu Ucraina, Belgia şi Slovacia.

Mister, dacă are nevoie de mine, ştie că sunt pregătit. Am stabilit asta cu staff-ul medical, să fiu apt 100% la ora primului joc. D-asta am spus că nimănui nu-i pasă că eu am fost accidentat, cum a fost planul. Toată lumea mă va judeca după cum voi evolua, asta se va întâmpla şi cu colegii mei.

S-a dus calificarea, a fost foarte frumoasă, ne-am bucurat cu toţii, neînvinşi în grupă, dar lumea are alte aşteptări de la noi şi ne vor judeca după cum vom fi pe teren. Nu trebuie să renunţi la ce-ţi doreşti cel mai mult în viaţă, mă bucur că sunt aici prezent, a fost cisul meu.

Aici este elita, nu suntem în vacanță. Şi noi am făcut lucruri bune în calificări, încercăm să avem cea mai bună apărare, cel mai bun atac. În acelaşi timp, să ştim că am dat 100%, că nu a mai rămas nimic din noi, să ieşim cu capul sus de pe teren. Jucătorii de la mijloc în sus au o calitate incredibilă, pot decide un meci.”, a declarat Andrei Burcă, conform FRF TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed