Edi Iordănescu a primit ordin! Un fost star al naţionalei a spus clar. Ce este obligat să facă selecţionerul la EURO 2024

Edi Iordănescu a primit ordin! Un fost star al naţionalei a spus clar. S-a aflat ce este obligat să facă selecţionerul la EURO 2024. Adrian Ilie merge pe mâna României şi spune că tricolorii trebuie să treacă de grupe.

Adrian Ilie a spus clar. Băieţii lui Edi Iordănescu pot să obţină o victorie şi un egal în grupa de la EURO 2024.

Edi Iordănescu a primit ordin!

Adrian Ilie, fost mare internațional român, a analizat șansele echipei naționale la EURO 2024. Atacantul care a jucat 55 de meciuri pentru tricolori e convins că o remiză cu Ucraina și o victorie cu Slovacia ar însemna ca România să treacă de faza grupelor.

„Toate meciurile României de la Euro sunt importante, chiar dacă în cele două amicale de dinainte plecării nu am înscris niciun gol, dar acolo o să se schimbe situația. Toate echipele o să aibă acel trac, ca să nu piardă meciul.

O să fie meciuri echilibrate, poate puțin Belgia este cea mai mare favorită a grupei. Ucraina are jucători foarte importanți, care joacă în campionate puternice și sunt cotați foarte bine. Dar eu cred cu o organizare bună de joc și cu o tactică foarte bună putem să-i surprindem.

Amicalele nu sunt reprezentative pentru ce o să se întâmple la Euro. Acolo primul meci este foarte important. Și o să vedeți că nici Ucraina nu o să vină să câștige meciul imediat. Pentru că orice gol pe care o să-l primească…nu o să se întâmple ca la meciurile cu Bosnia și Israel, ca să întorcă rezultatul în ultimele 10 – 15 minute”, a declarat Adrian Ilie, la podcastul Business Philosophy.

Nu s-a oprit aici. „Meciul cu Ucraina este foarte important, primele trei puncte sunt ca și cum treci de grupe. Pentru că nu este o grupă imposibilă de care să nu putem trece. Cu un egal cu Ucraina și o victorie cu Slovacia putem să ne calificăm.

Nu știu cât contează cota valorică a jucătorilor, cred că și grupul contează. Vorbim de Belgia cu ce jucători are, începând de la De Bruyne și Lukaku, care cu siguranță o să facă diferența.

Dar cred că în momentul de față grupul este mult mai important decât un sigur jucător. Edi Iordănescu este un foarte bun strateg, a creat un grup important și măcar am făcut primul pas și ne-am calificat la Euro după mult timp”, a mai spus fostul atacant.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed