Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Va fi titular în toate partidele

Presiune uriaşă pe selecționerul Edi Iordănescu, chiar înainte de primul meci la din Germania! Jucătorul care nu trebuie să lipsească din primul 11 al echipei la EURO 2024. Va fi titular în toate partidele turneului final.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu mai are foarte puțin timp până la meciul de debut de la EURO, contra Ucrainei. Până la momentul startului partidei, selecționerul va pune la punct toate detaliile și va trimite în teren cel mai bun 11.

Presiune uriașă pe Edi Iordănescu!

Ionel Ganea, fostul internațional român a vorbit înainte de turneul final și a dezvăluit cine e jucătorul român în care îşi pune toate speranţele la EURO 2024. „Ganezul” a fost în lotul naționalei la EURO 2000, atunci când a marcat în meciul cu Anglia, penalty-ul care ne-a ajutat să ne calificăm din grupă.

Ganea este de părere că Ianis Hagi va avea un cuvânt greu de spus la EURO 2024. Acesta l-a lăudat pe fiul lui Gică Hagi.

”Ca suporter român, sper că echipa noastră să facă un rezultat cât mai bun și să treacă de grupe. Primul meci e cel mai greu, e foarte important. Este adevărat (n.r. că România nu a mai avut de mult timp o victorie la un turneu final), nu mă așteptam la așa ceva. Încredere și atitudine (n.r: asta le trebuie tricolorilor). Ăsta e lotul, trebuie să îl susținem să își atingă obiectivul.

Merg pe mâna lui Ianis, are poftă de joc, are atitudine, este ambițios. (n.r.: Este și noul număr 10). Nu contează neapărat, nu joacă numărul.

Edi a realizat ce mulți nu au realizat. Succes băieților!”, a declarat Ionel Ganea, potrivit sport.ro. România va întâlni Ucraina, luni, 17 iunie, de la ora 16:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed