Andreea Beatrice Ana țintește medalia de aur la Campionatele Europene de lupte Under-23

Andreea Beatrice Ana se va bate pentru o nouă medalie de aur la Campionatele Europene de lupte Under-23, la categoria 55 kg.

Românca a învins-o, miercuri, în preliminarii, pe franţuzoaica Laurie Aurelie Celine Lesaffre. În sferturi a trecut de italianca Immacolata Danise, iar în semifinale a învins-o pe ucraineanca Maria Vinik.

În finala de joi, Andreea Ana o va înfrunta pe suedeza Emma Jonna Denise Malmgren.

La greco-romane, în cadrul cat. 72 kg, Igor Andrei Botez s-a clasat pe locul 5, după ce a pierdut meciul pentru bronz cu georgianul Ghiorghi Cihikvadze.

În recalificări, Botez îl învinsese mai întâi pe croatul Luka Malobabic, iar apoi pe finlandezul Joni Pekka Komppa.
Pentru bronz se va lupta, joi, Elena Irina Margaş, la cat. 76 kg, cu turcoaica Mehtap Gultekin, după ce pierdut miercuri în sferturi meciul cu Kamile Gaucaite (Lituania).

Alte trei românce vor evolua în recalificări. Ana Mari Pîrvu o va întâlni pe Khrystyna Basych (Slovacia) la cat. 50 kg, Ana Maria Puiu va lupta la cat. 59 kg cu italianca Asia Craparotta, iar Adina Ionel Irimia o va întâlni joi pe italianca Laura Godino.

România a câştigat până acum o medalie de aur, prin Denis Florin Mihai (cat. 55 kg), la greco-romane.

România participă cu 30 de luptători la competiţie, câte zece la fiecare stil. La feminin vor mai evolua Beatrice Ionela Ferenţ (cat. 53 kg), Georgiana Carla Lircă (cat. 57 kg), Gabriela Cuc (cat. 62 kg), Amina Roxana Capezan (cat. 65 kg) şi Paula Aurelia Izabela Rotaru (cat. 72 kg).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed