Denis Florin Mihai, aur la Campionatele Europene de lupte Under-23

Denis Florin Mihai a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de lupte Under-23. Competiția s-a desfășurat la București.

Românul l-a învins în finala cat. 55 kg, la greco-romane, pe armeanul Karapet Manvelian.

Mihai trecuse, luni, în sferturi pe moldoveanul Leonid Moroz, iar în semifinale s-a impus în faţa ucraineanului Eduard Strilciuk.

În recalificările cat. 87, Patrik Iulian Gordan a fost învins de armeanul Hovhanes Harutiunian.La cat. 130 kg, Gean Ali a pierdut în recalificări în faţa azerului Sarhan Mamadov.

La cat. 60 kg, Adrian Daniel Anton a fost învins în sferturi, de georgianul Dimitri Hacidze. Și  Iosif Alexandru Ionescu a cedat în preliminariile cat. 67 kg în faţa lui Adomas Grigaliunas din Lituania.

În limitele cat. 72 kg, Igor Andrei Botez a fost învins în optimi de azerul Gurban Gurbanov. Acesta va evolua în recalificări și îl va avea adversar pe croatul Luka Malobabic.

Vasile Daniel Cojoc a pierdut în optimile de finală ale cat. 82 kg în faţa grecului Ilias Pagkalidis, iar Ionuţ Florin Cristinel Goşa a fost învins în optimile cat. 97 kg de ucraineanul Oleksandr Evdokimov.

România participă cu 30 de luptători la competiţie, câte zece la fiecare stil.

Anul trecut, delegaţia României a încheiat Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Plovdiv cu cinci medalii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed