Andrea Mandorlini s-a dezlănțuit! A jucat cu Petrolul, dar i-a atacat pe cei de la FCSB: ‘E lipsă de respect față de Gică Hagi și Gică Popescu’

Andrea Mandorlini s-a dezlănțuit! A jucat cu Petrolul, dar i-a atacat pe cei de la FCSB. Italianul a vorbit despre lovitura de pedeapsă primită de FCSB, dar nu a spus nimic despre faptul că Petrolul nu a primit un penalty în meciul cu echipa sa.

CFR Cluj a câștigat cu Petrolul și este pe locul 2 în Superliga.

„Câteodată, fotbalul e ciudat. Azi ne doream să fim mai pregătiți, dar am avut ceva dificultăți. Până la urmă, victoria e cea care contează. Nu e prima dată când iau roșu, ultima oară a fost acum zece ani. Mi-a dat galben prima dată, m-am întors, apoi a venit și mi-a mai dat unul. Poate am depășit suprafața tehnică, dar cred că a fost exagerat.

Am văzut astăzi greșeli, dar și ieri a fost un arbitraj cu greșeli, mă refer la meciul Farului, asta nu face cinste fotbalului românesc. Acel arbitraj a fost o lipsă de respect față de Hagi, față de Popescu, jucători care au scris istorie pentru România. Nu am mai văzut un penalty absurd ca cel de ieri. E o pagină neagră pentru fotbalul din România.

Noi suntem fericiți până acum, dar diferența din clasament este făcută de două penalty-uri, unul pe care FCSB l-a primit cu noi și nu a fost și unul din meciul cu Farul. Clasamentul ar fi fost diferit, sunt două penalty-uri inexistente. Puteam și noi să fim în față”, a declarat Andrea Mandorlini la finalul meciului cu Petrolul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed