Andrea Mandorlini, în culmea fericirii! Dezvăluiri de senzaţie după victoria de la Voluntari. Daniel Bîrligea şi-a îndeplinit marele vis

Andrea Mandorlini, în culmea fericirii! Dezvăluiri de senzaţie după victoria de la Voluntari. Daniel Bîrligea şi-a îndeplinit marele vis. Echipa din Gruia este, momentan, lider în Supelriga după FC Voluntari-CFR Cluj 1-4.

Andrea Mandorlini este foarte mulţumit după meciul de la Voluntari. Echipa din Gruia a dominat categoric aproape tot meciul.

Andrea Mandorlini, în culmea fericirii!

„Am avut multe ocazii de a mai marca goluri. A fost un meci ciudat. Voluntari a marcat şi a mai ratat o ocazie. Noi am avut foarte multe ocazii. Rezultatul a fost unul just şi victoria meritată”, a spus Andrea Mandorlini, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Şi Daniel Bîrligea era în culmea fericirii după victoria cu Voluntari. A vorbit şi despre convocarea, în premieră, la echipa naţională. „Am jucat bine. A fost obiectivul nostru să luăm trei puncte. Important era să câştigăm. Am jucat foarte bine, chiar dacă am luat gol în primele minute. Apoi, ne-am trezit, am marcat şi am câştigat. Să luptăm mai mult pe faza de apărare. Am avut ocazii, am creat acţiuni de atac. O să muncim mai mult pentru apărare şi pentru atac.

Nu mă aşteptam să fiu convocat. A fost o fericire, e un vis de mic. Abia aştept să ajung acolo, să îi cunosc pe colegi. Să dau totul pentru mine, pentru trecutul meu şi viitor şi familia mea care a făcut multe sacrificii”, a spus atacantul din Gruia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed