Andrea Compagno a plecat din România! Decizie de ultimă oră a celui mai bun jucător din Superliga. Unde a fost surprins atacantul / Foto

Andrea Compagno a plecat din România! Decizie de ultimă oră a celui mai bun jucător din Superliga. S-a aflat unde a fost surprins atacantul. Revenire de urgență în țara sa natală. Și-a luat iubita și au plecat.

Andrea Compagno, zbor direct în Italia! Atacantul vicecampioanei și-a făcut bagajele de urgență. De ce a părăsit România împreună cu iubita sa.

Andrea Compagno a plecat din România!

Atacantul roș-albaștrilor s-a întors în Italia! Andrea Compagno, împreună cu iubita sa Helenia, au zburat în țara lor natală pentru a petrece timp cu familia, în pauza competițională premergătoare partidelor echipei naționale cu Belarus și Andorra, programate pe data de 12, respectiv 15 octombrie, în cadrul preliminariilor EURO 2024.

Vârful italian a fost surprins ținându-și în brațe partenera de viață, în ceea ce pare a fi curtea casei lor din Sicilia, Italia! Fotografia a fost postată pe Facebook, chiar de către bunicul atacantului.

”Bine ai venit acasă, Matador!”, a scris Salvo Armato.

”Sunt niște oameni minunați!”

Helenia, tânăra în vârstă de 27 de ani, are o relație foarte strânsă cu familia atacantului italian. Nu omite niciodată să îi contacteze atunci când se află departe de casă.

Fiind într-o relație amoroasă de șapte ani cu Andrea, cei doi se întorc mereu pe meleagurile natale pentru a petrece timp cu familia. Sunt vizitați, de asemenea, ori de câte ori este posibil, în România.

„Am o relație splendidă cu familia lui Andrea. Sunt niște oameni minunați. Când dispun de timp, vin să ne viziteze și îi întâmpin cu drag. Mereu când a fost nevoie să schimbăm orașele, am primit ajutor din partea lor.”, a spus Helenia Sole, în exclusivitate, pentru sportbull.ro.

”Preferăm să petrecem timpul înăuntru, cu o cină în familie sau un film!”

Andrea Compagno a fost achiziționat de către FCSB în vara anului 2022, după ce a petrecut doi ani în vestiarul celor de la FCU Craiova.

Frumoasa italiancă a dezvăluit detalii și despre acomodarea sa în Capitală.

„În România sunt foarte fericită. La început a fost cam greu cu limba română, dar imediat m-am apucat să învăț. Îmi place foarte mult. Am început să mă descurc, mai ales cu ajutorul lui. Andrea a prins foarte repede, fiind mereu prezent într-un colectiv de așa natură. Sunt mândră să spun că am făcut un progres de apreciat în ceea ce privește exprimarea în limba voastră natală.

În București stau singură, în majoritatea timpului. În Craiova îmi făcusem prietene. Momentan îmi petrec timpul liber în sala de forță. Dacă Andrea este liber, mergem la o plimbare prin parcuri (aici și în Craiova sunt parcuri minunate) sau centre comerciale. Uneori, el având antrenamente de dimineață, preferăm să petrecem timpul înăuntru, cu o cină în familie sau un film!”, a declarat Helenia, în exclusivitate pentru sportbull.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed