Anamaria Prodan surprinde din nou! Ce i-a făcut fostului iubit după despărţire. Impresara vine cu dezvăluiri complete

Anamaria Prodan surprinde din nou! S-a aflat ce i-a făcut fostului iubit după despărţire. Impresara vine cu dezvăluiri complete. Este răsturnare totală de situaţie în privinţa relaţiei cu Flavius Nedelea.

Relaţia dintre Anamaria Prodan şi Flavius Nedelea nu a durat prea mult. Mai nou, cei doi au revenit la sentimente mai bune.

Anamaria Prodan surprinde din nou!

Anamaria Prodan a dezvăluit cine este bărbatul cu care îşi va petrece vacanţă. Deşi s-a despărţit de milionar, cei doi vor pleca împreună în SUA. „Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit„, a spunea vedeta în vârstă de 50 de ani, în momentul în care oficializa „ruptura” de Flavius Nedelea. Milionarul român a postat un mesaj similar pe rețelele sociale.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au precizat că vor rămâne prieteni. Mai mult, continuă să fie foarte apropiați. Impresarul a dezvăluit că îl va lua cu ea, în concediu, pe bărbatul care i-a fost iubit aproximativ o lună.

„Plec în iulie să-mi văd sora, în Vegas. Plec în 2 săptămâni la Nisa. Chiar o să tot plec. Plec cu prietenii mei, merg cu Flavius. Mergem frați toți. Suntem prieteni foarte buni. E superb„, a declarat Anamaria Prodan, conform ego.ro.

Flavius Nedelea este un prosper om de afaceri. Construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi are un hotel chiar în centrul Capitalei. În vârstă de 42 de ani, acesta ar fi „baron” de Tulcea şi este unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România.

În trecut, Flavius Nedelea s-ar fi iubit cu Laurette. În 2018, după ce au fost văzuți împreună pe Coasta de Azur, prietena de suflet a lui Ion Țiriac a confirmat relația. „Da, este adevărat, dar nu doresc să discut despre viața mea personală. Doamne ajută! Aștept să văd ce va fi, sper ca totul să fie bine„, spunea atunci Laurette, a cărei poveste de iubire cu Flavius Nedelea nu a fost de durată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed