Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! Ce i-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf. Corina Caciuc se va enerva cumplit

Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! S-a aflat ce i-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf. Corina Caciuc se va enerva cumplit atunci când va auzi ceea ce îşi doreşte impresara. Prodanca a trecut la un alt nivel.

Anamaria Prodan a trecut peste scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Acum, vrea pace cu antrenorul care şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan şochează pe toată lumea!

Anamaria Prodan i-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf să îi facă cunoştiinţă lui Liam cu Bebeto. Impresara susţine că cei doi trebuie să rămână uniţi, în ciuda divorţului dintre ea şi antrenor. Cei doi sunt în plin proces de divorţ. După separarea de impresară, antrenorul şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc, alături de care are şi un băiat, pe nume Liam.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină. Ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a declarat Anamaria Prodan, conform libertateapentrufemei.ro.

Prodanca i-a cerut lui Reghe ca Bebeto să-l cunoască pe Liam. Antrenorul nu a fost însă de acord. Se pare că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu fosta sa soţie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed