Martor-șoc în procesul de calomnie intentat de Laurențiu Reghecampf fostei soții! Anamaria Prodan a rămas interzisă când a văzut! Detalii incendiare din sala de judecată

Martor-șoc în procesul de calomnie intentat de Laurențiu Reghecampf fostei soții! Anamaria Prodan a rămas interzisă când a văzut! Detalii incendiare din sala de judecată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat din toamna anului trecut, dar mai au multe de împărțit.

La tribunal. Într-unul dintre procese, antrenorul lui Neftci Baku îi cere fostei soții și fostului său manager daune de jumătate de milion de euro, acuzând-o de calomnie. Ziua de astăzi s-a încheiat cu o amânare.

Martorul lui Reghecampf: ”Anamaria Prodan l-a pus pe Mihai Rotaru să-l dea afară”

Astăzi a fost o nouă înfățișare, iar cei doi și-au trimis avocații. Nu și-au făcut apariția, în schimb în fața instanței s-a prezentat un martor-șoc al lui Reghecampf. Care, conform surselor care au asistat la proces, ar fi susținut acuzații halucinante: că Anamaria Prodan l-a dat afară pe fostul soț de la CSU Craiova și l-a distrus inclusiv la actuala sa echipă, Neftci Baku!

Despre cine este vorba, mai exact? Chiar despre finul lui Reghecampf și al Prodancăi, controversatul Gabi Oprea. Agentul de fotbaliști a reacționat imediat pentru sportbull.ro. L-a distrus pe martorul lui Reghe.

”Oprea? O conjunctură nefericită a făcut să apară lângă noi acest Gabi Oprea. Am ințeles târziu cu cine am avut de-a face. Orice scandal creat în jurul nostru, de orice fel, începând cu mafia pariurilor, se legau de numele lui. Am încercat să scăpăm de el, dar era ca o căpușa. Grămada peste noi, în casele noastre, mereu fără bani, mereu cerșind ceva mărunțiș să trăiască ..

L-am gonit de lângă Laurențiu mereu, dar are un dar să se aciueze pe lângă cei care au statut social și bani . Chiar îl cunoaște de cal breaz Snagovul. Iar eu și familia mea nu vrem să avem de a face cu așa specimene. A venit martor? Reghecampf nu are cum să-și aducă așa martor și la acest proces. A venit și la divorț :). Singurul, normal, care a vorbit urât despre mine, după ce i-am dat să mănânce.”, a spus Anamaria Prodan.

Prodanca l-a distrus pe martorul lui Reghecampf

”Acum înțeleg că a venit și la alt proces, de calomnie, parcă așa ceva? Le am pierdut șirul… Săracul! Ce jenant. Îi turna În pahar soȚului meu și făcea piața … S-a dat lumea peste cap dacă Oprea a ajuns să vina martor la procese. E obișnuit să dea cu subsemnatul, că tot dă, văd prin ziare. Nici nu mai este în fotbal! Oare de ce ? Este atât de deștept si școlit, că e sefuleț pe la ALPAB. Vă dati seama cu ce personaj s-a căpătuit instituția aceasta?”, s-a dezlănțuit Anamaria Prodan.

Prodanca a continuat, punctând că numele lui Oprea a apărut implicat în ”episodul Snagov”, episod în care s-a vorbit despre meciuri trucate.

”Când îi bagi numele pe net, vezi doar pariuri și nenorociri! Halal! Greșeala mea și a lui Reghe că am acceptat așa ceva lângă noi. El i-a distrus imaginea lui Reghecampf! Păcat că Laur încă mai lasă așa specimene pe langa el. Dar le scapă ceva printre degete, și ei sunt fericiți. Dau din coadă și se gudura. Vai de vai!“, a mai spus Anamaria Prodan despre martorul lui Reghecampf.

”Anamaria Prodan a sunat și-n Azerbaidjan”

Surse din sala de judecată au povestit ce anume a spus martorul lui Reghecampf la proces. ”Azi nu mai era prieten cu nașa Anamaria. S-a întors la nașul Reghe ca să-l apere de ea: `Pe Anamaria Prodan o cunosc foarte bine, l-a distrus pe Reghe. A sunat la toate cluburile din lume să-l dea afară, nu l-a ajutat niciodată în carieră. Căci eu ma pricep la fotbal, și la Craiova ea a vorbit personal cu Rotaru să-l dea afară. Dacă nu cerea ea, nu-l dădea nimeni afară de la Craiova. Sună și acum în Azerbaidjan, la jucători, la președinte…`”, a povestit un martor.

”Evident că lumea era uluită, unii zâmbeau, chiar și dintre magistrați. Iar avocații cereau probe. Momentul hilar a fost când avocatul Anamariei i-a cerut să spună clar în ce act de reziliere apare motivul acesta. Că Prodanca a sunat și i-a cerut lui Rotaru să îi desfacă pe loc contractul de muncă de la Craiova. Atunci finul Oprea s a blocat și a strigat din nou “Știu eu, că și acum a sunat la Baku să-l dea afară!”, susțin sursele.

Cine este Oprea

Pe lângă că este finul lui Reghecampf, Gabriel Oprea este fostul patron al unui restaurant celebru din Snagov, fost președinte AJF Ilfov și ex-director executiv la Snagov. Fix în perioada când clubul era bănuit de implicare masivă în mafia pariurilor.

Numele lui a fost legat de partide suspecte din ligile inferioare, când Laurențiu Reghecampf era antrenor.

Gazeta Sporturilor dezvăluia un episod cu Oprea în prim-plan, relatat de un insider, referitor la un Ceahlăul – Snagov 3-0 în sezonul 2008-2009, la capătul căruia nemțenii aveau să promoveze în L1.

„Oprea a transmis înainte de meci «Băieți, trebuie să pierdem. N-avem ce să facem! O să luaţi fiecare câte 1.000 de lei la final». A explicat că e o chestiune politică, iar Snagovul e obligat să se supună”. Conexiunea se făcuse pe axa primarilor Gheorghe Ștefan (Piatra Neamț) – Apostol Mușat (Snagov), colegi la PDL în acel an. Echipa s-a conformat, iar jucătorii ar fi profitat de context cu un tun formidabil la pariuri: circa 1,5 miliarde de lei vechi, adică 40.000 de euro, câștigați de fotbaliști pe o miză neobișnuită, respectiv 3 goluri încasate până la pauză, susținea gsp.ro.

 

`

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed