Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! Afirmaţii incredibile ale impresarei. Tocmai s-a despărţit de iubit

Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! Afirmaţii incredibile ale impresarei. Tocmai s-a despărţit de iubit, iar uimeşte cu o ieşire la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf trece prin alt roller-coaster emoțional. Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea, singurul înlocuitor al lui Reghe până în prezent.

Anamaria Prodan şochează pe toată lumea!

Anamaria Prodan, 50 de ani, face concurență cu domnișoarele de 20 de ani. Impresara depune mult efort în ceea ce privește aspectul fizic. Acest lucru nu i-a adus garanția cum că și-ar fi găsit sufletul pereche.

După cele două divorțuri de Tiberiu Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a intrat într-o relație cu Flavius Nedelea. Nu a durat mult și femeia de afaceri a făcut deja public anunțul despărțirii.

„Uneori mă urăsc pentru că am o inimă atât de bună, dar apoi realizez că a avea o inimă bună face parte din ceea ce sunt și dacă pierd asta, atunci mă pierd pe mine”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan se teme pentru cariera lui Reghecampf

Deși relația lor nu a fost una tocmai fericită, Anamaria Prodan încă este interesată de fostul soț. Impresara este îngrijorată pentru cariera lui Laurențiu Reghecampf.

După ce a fost dat afară de la Neftchi Baku, Anamaria Prodan declară că fostul soț a ajuns la marginea prăpastiei, conform antenastars.ro.„Eu cred că Laurențiu se va trezi, în curând, își va face ordine în viață, căci acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional.

Eu l-am învățat mereu că dacă nu ai echilibru în viața personală, cea profesională se va dărâma, și nimeni nu va mai sta lângă tine. Lumea te bagă în seamă când ești cineva, după, nici nu-ți mai cunoaște numele.

Într-adevăr, Laurențiu a ajuns la marginea prăpastiei astăzi, și trebuie să stea lângă copiii lui, să se încarce cu dragostea lor, nu mai așa poate să revină. Dacă nu, o să pierdem un antrenor mare, un antrenor într-adevăr fabulos, și o să vedem cum se prăbușește definitiv o carieră pe care eu am construit-o cu foarte mare greutate, în atât de mulți ani.

Când îți pierzi demnitatea și meseria, nu mai exiști nici ca bărbat, în ochii bărbaților sau a societății, iar dacă îți pierzi și meseria, te duci din ce în ce mai jos în fotbal, nu mai exiști, practic, pe nicăieri.

Păcat de toată cariera lui și de imaginea pe care am construit-o 16 ani, dar fiecare își alege, doarme cum își așterne, și în viața este doar și doar despre alegeri făcute. Concluzia: cei ce roiesc astăzi pe lângă Laurențiu și aruncă vorbe de genul acesta, îi fac foarte, foarte mare rău”, a spus Prodanca.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed