Anamaria Prodan într-o nouă relaţie? Mesaj controversat în miez de noapte. Ce a găsit vedeta în propria maşină / Foto

Anamaria Prodan într-o nouă relaţie? Mesaj controversat în miez de noapte. S-a aflat ce a găsit vedeta în propria maşină. Fanii virtuali au speculat imediat şi au înrebat-o dacă iubeşte din nou.

Anamaria Prodan i-a lăsat mască pe toţi cu ultimul mesaj postat pe reţelele de socializare. Totul s-a întâmplat după miezul nopții. Vedeta lasă de înțeles că trece printr-o perioadă bună a vieții.

Anamaria Prodan într-o nouă relaţie?

Anamaria Prodan a dezvăluit poza din mașina ei, în care apare un buchet spectaculos de flori. Dar asta nu e tot. Florile au fost însoțite de un mesaj care lasă loc de interpretări. ”Noi doi suntem un întreg. Te iubesc”, e mesajul de pe plicul care a însoțit florile.

Vedeta nu a dezvăluit pe Instagram Story un nume și nu ar fi de mirare dacă superbul cadou nu e de la un bun prieten.

Sursa foto captura Instagram

Impresara  vine după despărțirea de Flavius Nedelea. Omul de afaceri a trăit, aproape o lună, o poveste de dragoste cu agentul de jucători. Milionarul român a transmis un mesaj emoţionant în momentul în care a anunţat că nu mai este într-o relaţie cu Anamaria Prodan. „Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți„, spunea Nedelea.

Mai mult, Prodanca a trecut şi printr-un divorţ cu scandal. S-a despărţit de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, dar separarea oficială e încă departe. Tribunalul nu a pronunşat divorţul oficial. Între timp, Reghe şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc. Cei doi au un băieţel, Liam. Plănuiesc să se căsătorească imediat după ce divorţul se va pronunţa definitiv.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed