Anamaria Prodan l-a mitraliat pe Procuror pentru a-l apăra pe Reghecampf! Acum își cere scuze public: `L-a pus în cartea lui ca pe cel pe care l-a scos dintr-un portbagaj!`

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat, în sfârșit. Dar nu și ”războiul rece” dintre fosta prezentatoare TV și antrenorul lui Neftchi Baku.

Agentul FIFA nu uită și nu iartă tot ceea ce s-a petrecut în ultimii ani între ea și Reghe. Și mai ales, nu se iartă pe sine pentru că n-a ascultat de avertismentele celor din jur.

”Nu există om de fotbal din generația lui care să nu-mi fi zis: ”Ai grijă, nu e ceea ce pare! Gigi Becali mi-a zis pe față: asta, asta și asta. M-am dus acasă ca proasta și i-am zis: ”Ia uite ce zice patronul, e adevărat?”… ”Tată, jur, nu, vor să ne despartă!”, a povestit Anamaria Prodan la podcastul lui Viorel Grigoriu, ”Tare de tot”.

De altfel, există episoade celebre, conflicte intens mediatizate între Prodanca și oameni importanți de fotbal din cauza lui Laurențiu Reghecampf. Unul dintre ele l-a avut în prim-plan pe simbolul lui Dinamo. Cornel Dinu a spus că Reghe ar fi fost implicat în mafia pariurilor și că l-ar fi scos din ghearele unor interlopi sârbi.

”Ce s-a întâmplat? A ieșit Cornel Dinu și l-a pus în cartea lui. Cum l-a pus în cartea lui? Ca pe cel pe care l-a scos din portbagajul unei mașini. Mamă, ce i-am făcut lui Cornel Dinu! A avut cineva curaj în lumea asta să vorbească așa cu Cornel Dinu cum am vorbit eu? Nu. L-am desființat pentru soțul meu. Lucru pentru care azi îmi cer scuze.”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Este oficial! Avem Premier League și restul lumii: au bătut orice record în materie de transferuri

Cluburile din Premier League au bătut orice record, în...

Prezentare senzațională în Formula 1. Schimbare radicală de look a monoposturilor /Foto

Luna februarie dă startul lansărilor de monopost în Formula...

Parteneri
Recomandari