Anamaria Prodan l-a distrus în direct pe Gigi Becali! Afirmaţii extrem de grave ale impresarei: ‘Ţipăm la televizor ca nebunii’. Scandalul este uriaș

Anamaria Prodan a făcut spectacol în direct în cadrul unei emisiuni TV. Impresara l-a distrus pe Gigi Becali.

Aceasta este nemulțumită pentru că patronul celor de la FCSB își critică dur jucătorii în cadrul intervențiilor pe care le are la diferite emisiuni. Anamaria Prodan a recunoscut că își sfătuiește toți fotbaliștii să plece cât mai repede din România.

„Nu este posibil să te înjure un patron, să te critice la televizor. Când vine un neica-nimeni să îi critice nu face nimeni nimic. De asta am ajuns eu ca manager să le spun să tragă tare şi să plece cât mai repede în străinătate.

Sunt și patroni rezervați ca Neluțu sau Rotaru. Restul sunt fascinați de televizor. Când apar la televizor se dezlănţuie. Acasă dorm sub pat şi se dezlănţuie la televizor. Unele televiziuni l-au interzis pe Gigi Becali. S-au distrus generații întregi de jucători.

Nu am o dușmănie faţă de Gigi Becali, dar dacă vrem să vindecăm fotbalul cred că ar trebui să le dăm o pauză, să-i dăm pe mut. Îmi spun jucătorii că le e frică să pună piciorul pe minge. Îi înjură antrenorii, patronii, directorii sportivi. Nu țipăm la televizor ca nebunii de la Bălăceanca. Pentru sportivii mari cântă imnul pentru ei cântă lăutarii bani”, a declarat Anamaria Prodan la ProArena.

Anamaria Prodan îl apără pe Mihai Pintilii: „Îi distruge cariera”

Anamaria Prodan este indignată de toate discuțiile apărute în jurul lui Mihai Pintilii. Agenta FIFA îi reproșează lui Becali că îi va distruge cariera.

„Mihai Pintilii are minte şi caracter. Știe că nu are licenţă, de aceea ezită. De ce să pui un astfel de om şi să îi distrugi credibilitatea şi reputaţia. Ştii că omul ăla nu poate fi pus în acea poziţie în acest moment. De ce FRF doarme şi se preface frumos. Am ajuns să tolerăm aşa ceva. FRF şi şcoala de antrenori tolerează asta. Cea mai mare nenorocire, asta e, s-a distrus fotbalul şi credibilitatea fotbalului românesc.”

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari