Anamaria Prodan, decizie radicală. Cum a apărut pe străzile din București. L-a dat uitării pe Laurențiu Reghecampf / Foto

Anamaria Prodan, decizie radicală după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara a fost surprinsă pe străzile din București în bolidul său de lux și mulți au fost surprinși când au văzut ce a făcut.

Se pare că Prodan l-a uitat definitiv pe antrenor, mai ales de când și-a refăcut viața alături de un alt bărbat.

Anamaria Prodan, decizie radicală

Impresara a fost surprinsă pe străzile din București cu bolidul său de lux în valoare de 450.000 de euro. Este vorba despre un Ferrari, care până de curând avea pe plăcuța de înmatriculare scris „REG”. Inițialele au dispărut însă, iar acum scrie „PRD”.

Anamaria Prodan a primit mașina cadou de la antrenor, iar în urma divorțului aceasta a rămas la ea.

Se pare că războiul dintre Anamaria și fostul soț a ajuns aproape de final. La începutul lunii martie, impresara a transmis un mesaj fostului ei partener, conform Click.

„Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă, care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe.

E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Deci?! Nu mai au rost răutatea sau avocații care sărăcesc fără milă familia noastră! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merită acest circ. Vă mulțumesc!”, a spus Prodan.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost căsătoriți timp de 15 ani. În iulie 2021, antrenorul a declarat că vrea să divorțeze. El a depus actele de divorț în noiembrie 2021, însă procesul încă nu s-a încheiat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed