Anamaria Prodan dă cărțile pe față! Îl demască pe Reghecampf, adevărul despre procese: `Nu eu am cerut divorțul, nu eu am cerut pensie alimentară!`

Zilele trecute, Anamaria Prodan își ruga public fostul soț să îngroape securea războiului, de dragul copiilor. Să închidă procesele, să-și viziteze fiul și să-și trăiască fiecare viața așa cum îi place.

Însă ca prin minune, la scurt timp, amicii lui Laurențiu Reghecampf au avut grijă să ajungă la public informați cum că, de fapt, Prodanca una ar zice și alta ar făcea. În sensul în care ar fi contestat divorțul pronunțat din culpă și pensia alimentară.

Numai că adevărul e altul. Și anume, că demersul n-ar fi tocmai de dată recentă, având în vedere că desfacerea căsătoriei s-a pronunțat deja din noiembrie. Iar cel care a introdus acțiune pentru reducerea pensiei alimentare cuvenite lui Bebeto, stabilite de instanță, a fost Reghecampf.

Cât despre faptul că Prodanca ar fi cerut pensie la tribunal, nici măcar nu era nevoie să facă ea acest demers, fiindcă instanța acționează în interesul suprem al minorului, indiferent dacă părinții cer sau nu și stabilește din oficiu acest drept.

Anamaria a lămurit și ea situația, apropos de ultimele informații. „Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.

”Mi-am cerut scuze în numele tuturor!”

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată.”, a spus Prodanca pentru Click.

”Deci, l-am rugat și o repet să închidem aceste procese, căci nu îi fac cinste nici lui, nici mie și nici copiilor! Chiar, mai mult, eu mi-am cerut scuze în numele meu, al lui Reghecampf și al familiei penntru tot ceea ce s-a întâmplat!

Fiecare este pe drumul lui fericit și asta înseamnă final de probleme ptentru toată lumea. Oamenii fericiți și împliniți nu au timp de procese. Eu, una, nu am!”, a explicat Anamaria Prodan.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed