Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri despre bătaia cu Dan Alexa. Abia acum s-a aflat totul

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri despre bătaia cu Dan Alexa. Abia acum s-a aflat totul. În urmă cu mai mulţi ani, când antrenorul o pregătea pe Astra, a avut loc un eveniment şocant.

Anamaria Prodan s-a certat cu Dan Alexa, iar totul a devenit public. După un meci al Astrei, cei doi s-au certat şi au fost filmaţi atunci când impresara l-a lovit.

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă!

La câţiva ani distanţă, Dan Alexa a vorbit despre acel scandal. Acum, a venit rândul Anamariei Prodan să spună totul. Vedeta a mărturisit că încă de la început trebuia să se scoată în evidență faptul că încă mai există bărbați ca Dan Alexa la noi în țară. Impresara a ținut să precizeze că toate speculațiile care s-au făcut despre ea și antrenor au fost făcute din răutate.

„Eu cred că mediatizarea asta excesivă care din punctul meu de vedere nu are niciun rost. În primul rând pentru faptul că a fost o calomnie și la adresa mea și la adresa lui Dan. Foarte urât din partea tuturor care au făcut-o și speculațiile pe care le-au făcut fără niciun fel de bază reală, întinsă pe atât de mulți ani.

Este specific răutății românești. Cred că dacă era ceva de menționat sau de scos în evidență era faptul că încă mai există bărbați ca Dan Alexa. Aceştia sunt pe cale de dispariție. Ce-i drept, încă sunt bărbați în această țară care au dat exemplu de ceva minunat, pentru că în femeie nu se dă nici cu o floare”, a mărturisit Prodanca, în direct la Antena Stars.

Impresara a divorţat la finalul anului trecut de Laurenţiu Reghecampf. Cei doi s-au despărţit cu scandal, iar totul este în aer momentan. Au mai multe procese în care sunt implicaţi. Chiar dacă divorţul s-a pronunţat, până la finalitatea proceselor mai e cale lungă. Impresara a spus că nu este de acord cu deciziile judecătorilor şi le va ataca.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed