Anamaria Prodan, investiţie uriaşă! Planul dezvăluit în plin scandal. Impresara a făcut dezvăluiri complete

Anamaria Prodan, investiţie uriaşă! Planul dezvăluit în plin scandal. Impresara a făcut dezvăluiri complete despre noua afacere pe care vrea să o pună pe picioare. S-a aflat cui vrea să îi ia faţa.

Anamaria Prodan încearcă să lase scandalurile deoparte. Vedeta are o idee revoluţionară de afaceri. Este decisă să investească în fotbal după mulți ani în care a câștigat bani de pe urma transferurilor.

Anamaria Prodan, investiţie uriaşă!

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Lasă scandalurile deoparte și spune că îşi va deschide o academie de fotbal. ”Acesta e un proiect de suflet al meu. Am așteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noștri, că pot face o academie într-adevăr profi în sensul adevărat al cuvântului.

Am considerat că pot aduce niște programe pe care cu sfințenie le urmează copiii academiilor mari din lume, celebre, că pot avea niște oameni care lucrează cu drag alături de acești copii, că pot face individualizare cu niște antrenori care într-adevăr ca fotbaliști au fost de un talent uluitor.

Iar acum la maturitate chiar au o dragoste aparte pentru fotbal și își doresc din suflet să scoată generații de fotbaliști care știu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor și juniorilor”, a spus Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Prodanca s-a despărţit de Reghe după aproape 20 de ani de căsnicie. Divorţul s-a pronunţat, dar scandalul este departe de a se încheia. Vedeta a anunţat deja că nu este de acord cu decizia judecătorilor. Va ataca la apel. De altfel, cei doi sunt implicaţi în mai multe procese. Unele sunt legate de custodia lui Bebeto, altele de averea familiei.

Mai mult, Prodanca şi Reghe au fost şi protagoniştii unui scandal în plină stradă. Cei doi au ajuns la poliţie şi au depus plângeri penale unul împotriva celuilalt.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed