Ana Bogdan nu a avut nicio șansă! Final rapid pentru româncă la Miami. A pierdut în minim de seturi

Ana Bogdan a fost prima româncă intrată în scenă la Miami Open. Românca nu a reușit să treacă de runda inaugurală, fiind învinsă de Katerina Siniakova în două seturi, 2-6, 4-6.

Sportiva din Sinaia nu a reușit nici în acest an să treacă de runda inaugurală a turneului. În 2017 şi 2019 n-a depăşit calificarile, iar anul trecut a cedat în primul tur.

Ana Bogdan, out de la Miami Open

Ana Bogdan nu a reușit să treacă de runda inaugurală la Miami Open. Katerina Siniakova (locul 42 WTA) a câștigat meciul în două seturi, 6-2, 6-4, și va juca în turul următor cu Zheng Qinwen, din China.

Ana Bogdan a început bine primul game și a făcut un break incredibil, Siniakova a răspuns și ea cu break, apoi și-a câștigat serviciul, și a făcut 2-1. Cehoaica s-a distanțat apoi, iar în final și-a adjudecat primul set, 6-2. Setul secund a fost echilibrat, până la scorul de 4-4, apoi Siniakova nu i-a mai dat nicio șansă româncei

Ana Bogdan și cehoaica s-au mai întâlnit până acum de trei ori, românca obținând două victorii, dar ambele pe zgură, la Madrid, în 2021, și la Varșovia, în 2022. Siniakova a câștigat în 2023 la Adelaide, pe aceeași suprafață ca cea de la Miami.

Ana Bogdan a avut un an bun până acum, asta chiar dacă a venit la Miami după două înfrângeri consecutive. A ajuns în optimile de finală la Adelaide, a pierdut în primul tur la Australian Open. S-a calificat în finală la Cluj-Napoca şi a fost eliminată în primul tur la Indian Wells.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed