Ana Bogdan a făcut senzație pe rețelele de socializare. Imaginile au devenit virale. Unde a mers înainte de debutul la Miami Open / Foto

Ana Bogdan a făcut senzație pe rețelele de socializare. Imaginile postate de jucătoarea de tenis au devenit rapid virale. Le-a arătat internauților ce a făcut înainte de Miami Open.

Românca a postat și un mesaj cu subînțeles, asta după ce în urmă cu câteva zile a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, pilotul Simone Tempestini.

Ana Bogdan a făcut senzație pe rețelele de socializare

Ana Bogdan va juca săptămâna viitoare la turneul de la Miami. Românca este pe tabloul principal alături de Simona Halep, Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian. După ce s-a întâlnit cu Horia Tecău și Simona Halep, jucătoarea de tenis și-a făcut timp să meargă la plajă.

A postat și câteva imagini care au fost imediat apreciate de fani.

Apoi a urmat și un mesaj.

„Cred că unii dintre noi am vrut doar să experimentăm viața mai profund. Nu privim apusuri, ci le simțim. Nu vrem conexiuni la suprafață, vrem conexiuni care să ne hrănească sufletul. Suntem prezenți și liberi și vrem pace mai presus de orice. Pace cu noi pentru că știm că este ceea ce ne face viața mai ușoară”, a scris jucătoarea de tenis.

Sportiva și Simone Tempestini, despărțire după 4 ani

În urmă cu câteva zile s-a aflat că Ana Bogdan și pilotul de raliuri s-au despărțit, după o relație care a durat 4 ani. Simone Tempestini a explicat, pentru Cancan, ce s-a întâmplat.

„Da, așa este, nu mai suntem împreună. Nu s-a întâmplat nimic urât, nu s-a întâmplat nimic între noi, dar nu vreau să dau mai multe detalii despre relația noastră”, a spus Simone Tempestini, potrivit Cancan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed